Trend Optika - Kecskemét

Új üzletünk a Trend Optika eyeQuality a belváros szívében nyitotta meg kapuit. Optikánkban a legkorszerűbb gépek állnak rendelkezésre, amik segítségével az általános látásvizsgálatokon felül diabetes retinopathia szűrést is végzünk. Ennek eredményeit a Semmelweis Egyetemmel közösen kiértékeljük.

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kecskemét
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Trend Optika - Kecskemét SZÉP Kártya
A Trend Optika Csoport kecskeméti üzlete a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontja. Vevőink egyedi igényeit felmérve szakértői segítséget nyújtunk a szemüvegválasztásban. Optikánkban több száz keret modell közül választhatnak vásárlóink. Ezek között egyszerre van jelen a modern és az extravagáns stílus, ugyanakkor a klasszikus, elegáns és a sportos palettából is rendkívül széles választékkal rendelkezünk.

Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos fejlődésre mind a technikában, mind munkatársaink képzésében.

Szemészeti szakrendelőnkben 9 lépéses vizsgálatot tudunk elvégezni 90 másodperc alatt, a régióban egyedülálló automata refkeratométerrel. A készülék segítségével tág és szűk pupillás dioptriakorrekciót is mérünk, így kiderül, ha éjszakai vezetéshez eltérő dioptriára van szükség. Megállapításra kerülhet kezdődő szürkehályog. zöldhályog, szemfenéki diabétesz jelek, szemfenéki meszesedések.

A Trend Optika egy egyedülállóan új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására. Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyermekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7.
Tel.: (76) 583 235
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 28.7" N, 19° 41' 26.2" E


Megközelítés:
Üzletünk a régi Lordok Caffé Tejbár és Kávézó helyén található, Aranyhomok Business Wellness Hotellel átellenben.

Kiemelt elfogadó helyek: