SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kecskemét térségében

Kiemelt kecskeméti (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kecskemét térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kecskemét településen:

Bács-Kiskun megye székhelye, Kecskemét igazi nagyvárossá fejlődött az évek során. A dél-alföldön elhelyezkedő település valódi turistaparadicsom lett. Nevezetesebb épületei között található több belvárosi templom, a Cifrapalota, az Újkollégium és a Városháza épülete a lebilincselő harangjátékkal. A belváros hangulata igazán magával ragadó. Az épített látványosságok mellett a város természeti értékei is különlegesek. A természeti kincseket az Arborétum, a Természet Háza, valamint a Kiskunsági Nemzeti Park bejárásával tudják felfedezni az érdeklődők. A városban járva érdemes megkóstolni a világhírnévnek örvendő kecskeméti barackpálinkát. Kecskeméten is komoly vonzereje van a fürdőkultúrának. A városi fürdőben élményfürdő, szaunavilág, csúszdapark, sőt halkozmetika is várja a felfrissülni vágyó vendégeket. Éttermek, szálláshelyek és szabadidős szolgáltatók is találhatóak a plasztikkártya elfogadó helyek kecskeméti partnerei között. A helyi rendezvények, fesztiválok is tartalmas, színes programokat kínálnak. A szüreti fesztivál mellett a nyári fesztivál kínál érdekességeket. Az ízletes párlatok kedvelőinek különlegesség a Zwack Gyümölcspálinka Főzdében tehető gyárlátogatás. A település egész évben kiváló úti cél lehetőség.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kecskemét környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.