Admirál Optika - Hévíz

Kollégáink a magyaron kívül jól beszélnek angolul, németül és oroszul. Diplomás optometrista kontaktológusunk és látszerész mesterünk mindent elkövetnek, hogy vendégeink igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Hévíz
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Admirál Optika - Hévíz SZÉP Kártya
1995 óta várjuk hazai és külföldi vendégeinket két elegáns optikai szalonunkban Hévíz belvárosában, a Tófürdőtől csupán néhány percre. Számunkra rendkívül fontos, hogy vendégeinket mindig a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki. Ennek köszönhetően évek óta a Safilo és a Luxottica hivatalos partnerei vagyunk és kiérdemeltük a Varilux Mester címet is, mint a Varilux lencsék igazi specialistája.

Mindkét optika kínálatát szezonról szezonra úgy alakítjuk ki, hogy maximálisan illeszkedjenek vevőkörünk igényeihez. Ennek megfelelően üzleteinkben a klasszikusabb formák, visszafogottabb színek dominálnak magukon hordozva a modern jegyeket is. Üzleteinkben megtalálhatóak a vezető világmárkák szemüvegei, napszemüvegei. Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos fejlődésre mind a technikában, mind munkatársaink képzésében.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyermekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
8380 Hévíz, Deák Ferenc tér 1.
Tel.: (83) 342 060
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 47' 25" N, 17° 11' 12" E


Megközelítés:
Üzletünk közvetlenül a Hévízi tófürdő bejáratánál található, a Deák Ferenc szobor mellett a Gr. Festetics György tér túloldalán.

Kiemelt elfogadó helyek: