SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hévíz térségében

Kiemelt hévízi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Hévíz térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hévíz településen:

A Balaton dél-nyugati csücskéhez egészen közel található Nyugat-Dunántúl egyik legjelentősebb fürdővárosa, Hévíz. Világhírű városára méltán lehet büszke Zala megye. Nevezetessége a Hévízi tó, mely a világ egyik legnagyobb természetes gyógyvizű tava. A Tófürdő mesés környezetben várja a gyógyulni, megújulni vágyókat egész évben. A fedetlen tó vizének hőmérséklete télen sem csökken 24-26 fok alá, nyári időszakban pedig akár a 38 Celsius fokot is elérheti. A gyógyvíz mellett város jelképévé vált tündérrózsák teszik egyedivé a tavat. Hévízen a hangulatos Sétáló utca, valamint sok szép épület várja a városba látogató turistákat. A hévízi Művészeti kiállítások mellett az Egregyi borozók és az Árpád-korban épült Egregyi templom, a város Pantheonja, valamint a Szoborpark kínál kellemes programot. A Városháza előtti téren a Nymphae díszkút található. A főbejárat mellett pedig egy különleges, ellipszis formájú torony kínál szemnek-fülnek kellemes élményt. A torony tetején 18 harangot megszólaltató harangjáték és a hozzá tartozó kis bábjáték szórakoztatja az arra járókat, naponta több alkalommal is. Az ArtMozi épületét is érdemes felkeresni. Hévíz filmszínházának nem csak a programja érdekes. Az épület különleges díszítésével, és muzeális gyűjteményével is felhívja magára a figyelmet. A Keszthely közeli városban szállások és éttermek széles kínálata várja a kirándulókat, turistákat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Hévíz környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.