SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfüred térségében

Kiemelt balatonfüredi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonfüred térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfüred településen:

Lankás dombok között terül el ez a borairól is méltán neves Balaton-parti város, melyet a kultúra városának is neveznek. Veszprém megye és az északi part gyöngye, Balatonfüred az egyik legkedveltebb üdülőváros a Balaton partján. Hangulatos utcái, épületei és lenyűgöző panorámája mellett a Közép-Dunántúl gyógyító hatású szénsavas forrásaival várja az ide látogatókat. Az ízletes balatonfüredi borok pedig bármilyen alkalomhoz kiválóan illenek. Balatonfüreden sok történelmi emlékhely és neves épület található. A Balatoni Panteon olyan emléktáblákat őriz, amelyeken a Füredhez köthető személyek nevei szerepelnek. A város egyik legszebb része a Tagore Sétány, melyet híres emberek emlékfái öveznek. A Kossuth Lajos forrás a Gyógy-téren található. A klasszicista ivócsarnok tetőzetét 12 oszlop tartja. Balatonfüred neves épületeit érdemes sorra járni, a Blaha Lujza villától a Jókai villán át, a Siska utcában található falusi házakig. A túrázókat az Aranyember útja tanösvény várja. 600 m-es távon 100 m szintkülönbség legyűrése a cél. A megfáradt utazók pedig a városi elfogadó helyek kínálatában csillapíthatják éhségüket, szomjukat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonfüred környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.