Pénzes András túravezető - Tiszafüred

Üdvözlöm Önöket! Pénzes András egyéni vállalkozó vagyok, aki szereti a fákat, virágokat, madarakat és főleg a "vizet". 2006 óta túravezetőként tevékenykedem a Tisza-tó területén.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Tiszafüred
Jellemzők: Csoportoknak, Aktív pihenés, Ismeretszerzés, Szórakozás, Látnivaló
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pénzes András túravezető - Tiszafüred SZÉP Kártya
Hogyan jutottam el idáig? Általános iskolában egyszer rábeszéltek, hogy menjek el egy vándortáborba, mely során bejártuk a Zempléni hegység lejtőit, emelkedőit. Ekkor kezdődtek a "gondok", ugyanis ettől a tábortól kezdve életem részévé vált a természet.

1979-ben alapító tagja voltam a Nyíregyházi Barlangkutató Szakosztálynak, 4 évig tájfutással foglalkoztam, mely során sokat futkároztam Magyar hazánk hegyein dombjain. Tagja voltam az országjáró diákkörnek, mely keretén belül már a külföldi országok szép tájait is bejártam. Több alkalommal részt vettem, hol részben hol egészében a Nemzetközi Tisza-túra Magyarországi szakaszán. Több mint 20 éve tagja vagyok a horgásztársadalomnak.

Mint látják kivettem a részem a természet csodáiból, de a mai napig csak csodálkozni tudok, amikor kimegyek a "vízre"! A Tisza-tó Magyarország, és véleményem szerint Európa egyik legszebb területe. Ez az a terület, amit nem lehet megunni, nem lehet vele betelni.

Főleg annak nem, aki a mindennapi taposó-malomban panelek között, vagy még rosszabb esetben egy gépsor mellett tölti hétköznapjait. Higgyék el nekem, felejthetetlen az, amikor a város zajától messze, a természet közelségében a békák koncertje közepette hallgatják a madarak énekét! Aki a nyugalomra, pihenésre vágyik, annak csak a természetet tudom ajánlani!

Itt megáll az idő!

Nem azt kérem, hogy velem járja be a Tisza-tavat, hiszen vagyunk sokan akikkel ezt megteheti. Én azt kérem nézze meg, és gondolkozzon el azon, hogy a természet károsításával, a szemeteléssel van-e jogunk ezt a csodát tönkretenni!

Ha mégis engem választ, azt tegye annak tudatában, hogy én csak egyetlen dolgot ígérek Önnek!

Csodálatos élményben lesz része!
Tisza-tavi csónaktúrák
madár fotózás
madárles
kenutúrák
Cím:
5350 Tiszafüred, Kistisza út 1.
Tel.: (70) 382 3343
Nyitvatartás:
H-V.: 07:00 - 20:00
GPS:
47° 37' 24.5" N, 20° 44' 39.4" E


Megközelítés:
Tiszafüred -> Tisza-tó -> Városi kikötő

Kiemelt elfogadó helyek: