Négy Évszak Szépészeti Szalon és Gyógykozmetika - Érd

Szalonunkban mindent megtalál, amire bőrének szüksége van! Állandó fejlesztésekkel, a legmodernebb kozmetikai kezelések megismerésével és gépek beszerzésével vesszük fel a harcot a bőrproblémák ellen! Küldetésünk a személyre szabott kezelési formák kialakítása, és útmutatást adunk az otthoni ápoláshoz!

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Érd
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Szépségápolás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Négy Évszak Szépészeti Szalon és Gyógykozmetika - Érd SZÉP Kártya
A szalon története igen hosszú időkre nyúlik vissza. 1963-tól 1986-ig még a jelenlegi név felvétele nélkül, majd 1990-től mint Négy Évszak folytatta és végzi mai napig működését.

Munkákhoz elengedhetetlen a megújulás, így a jól bevált kezelési formák mellett a legújabb technológiák is megtalálhatóak. Változatlan kedvvel és lelkesedéssel fordulunk az újdonságok felé.

A szalon dolgozói mind ezt a mentalitást képviselik, így addig nem nyugszunk amíg az adott problémára megoldást nem találtunk! Ha pedig nincs komoly megoldandó, akkor is szívesen látunk, hiszen nincs is jobb mint egy kellemes arcmasszázs egy fárasztó nap után, nemigaz?

Igyekszünk mindannyian a béke és nyugalom kis szigetét megteremteni a szakmai igényességgel, naprakész tudással együtt a hozzánk jövő vendégeknek hogy mindenki feltöltődve, elégedetten távozhasson!
Szépségápolás
közérzetjavító szolgáltatások
Cím:
2030 Érd, Retyezáti utca 6.
Tel.: (30) 201 6243
Nyitvatartás:
Kedd,Csütörtök,szombat délelőtt, szerda,péntek délután
GPS:
47° 23' 44.9" N, 18° 54' 29.6" E


Megközelítés:
A szalon Érd központjából busszal igen könnyen megközelíthető. A központból 735-ös járatszámú autóbuszt kell keresni, majd a Géza vagy az Aggteleki utca nevű megállóhelynél leszállni. Mind kettőtől a szalon pár perc sétával megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: