SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszafüred térségében

Kiemelt tiszafüredi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tiszafüred térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszafüred településen:

A Kiskörei-víztározó mellett, Jász-Nagykun-Szolnok megye észak-keleti részén található a Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred. Észak-Magyarország egyik legnagyobb városa és egyben idegenforgalmi központja is. A környék szépsége, a természeti értékek és a túrázási lehetőségek sokasága várja, csalogatja a Hortobágy ezen tájára érkezőket. A Tisza-tó kiváló horgászparadicsom. Remek horgászhelyeket, nagy fogásokat, és számtalan színvonalas családi programot ígér a város. A népművészet kedvelőinek a Tájház, míg a természetet megismerni vágyóknak a közeli Tisza-tavi Ökocentrum (Poroszló) biztosít remek programot. A tiszafüredi Tisza-tavi madárrezervátum is tartogat érdekességeket fiatalabbak és idősebbek számára egyaránt. Emellett a csónaktúrák is hosszú időre szóló élményt jelentenek.
A helyi termálfürdő a felfrissülést, regenerálódást segíti elő. A Strand és gyógyfürdő egész évben várja a látogatókat. A városban a Kiss Pál Múzeum, valamint a Református és a Római katolikus templom épülete kínál látni valókat. Természetesen Tiszafüreden is találhatóak plasztikkártya elfogadó helyek. A kalandozáshoz, természetjáráshoz, sportoláshoz elengedhetetlen a kényelmes szálláshely. Városszerte többféle kategóriában várják a vendégeket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tiszafüred környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.