Találsz köztük Rád jellemzőt?
- Rossz a közérzet, levertség, gyakori hangulatingadozás?
- Alvási nehézségek?
- Emésztési problémák?
- Enerváltság, ismeretlen eredetű testi tünetek?
- Súlyproblémák, eredménytelen fogyókúrás próbálkozások?
- Hirtelen jelentkező farkaséhség, étkezés utáni „kajakóma”?
- Ingadozó vércukorszint, inzulinrezisztencia?
- Azt érzed, hogy valami nem stimmel a táplálkozásoddal?
Ha a fentiek alapján magadra ismersz, és szeretnél ezektől megszabadulni és hosszú távú megoldást találni, akkor ezzel a módszerrel neked is sikerélményed lesz!
Módszerünk, ellentétben az általános táplálkozási ajánlásokkal, egy orvostechnikai eszközzel történő vizsgálat segítségével, genetikai jellemzők alapján ad személyre szóló étrendi útmutatót. Célunk, hogy amit eszünk, amellett, hogy örömforrás, energiát is adjon szervezetünk mindennemű működéséhez. A táplálkozással kapcsolatban eltűnik az a bizonytalanság érzés, hogy amit eszünk, az vajon jó nekünk, vagy sem.
A rendszer alapja, hogy a makrotápanyagok, azaz a fehérjék, a zsiradékok és a szénhidrátok nem egyformán hatnak mindenkire. Ami valakinek jót tesz, az másoknál kifejezetten káros lehet.
Az anyagcseretípus mérésen megtudhatod, hogy:
- mi a fő táplálkozási típusod (fehérje vagy szénhidrát);
- milyen arányban fogyassz fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat;
- melyek azok az élelmiszerek, amik jótékonyan hatnak rád, és miket kerülj el;
- a Te esetedben mely élelmiszerek/ételek okozhatnak hízást, illetve gátolhatják a fogyást;
- milyen jellegű mozgás ideális számodra.
Válaszd a jó formát és az egészséget!