Trend Optika Palace - Szombathely

A Trend Optika Palace optikai szaküzlet 150 négyzetméteres eladótérrel, tágas szemészet rendelővel áll a vásárlók rendelkezésére, exkluzív környezetben, magas színvonalú kiszolgálással. Szemorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok és látszerész mesterek nyújtanak segítségét.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szombathely
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Trend Optika Palace - Szombathely SZÉP Kártya
A Trend Optika Csoport szombathelyi üzlete a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontja.

A Trend Optika Csoport ma már több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött várja vendégeit. A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagaslóan magas színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról. Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink. Sikereinknek alapvető záloga is az állandó szemész szakorvosi jelenlét.

Szemészeti szakrendelőnkben 9 lépéses vizsgálatot tudunk elvégezni 90 másodperc alatt, a régióban egyedülálló automata refkeratométerrel. A készülék segítségével tág és szűk pupillás dioptriakorrekciót is mérünk, így kiderül, ha éjszakai vezetéshez eltérő dioptriára van szükség, Megállapításra kerülhet kezdődő szürkehályog. zöldhályog, szemfenéki diabétesz jelek, szemfenéki meszesedések.

A Trend Optika egy egyedülállóan új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására. Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni.

Szeretnénk biztosítani minden érdeklődőt, hogy szemészeti vizsgáló és az üzlettér fertőtlenítése folyamatos, a legszigorúbb követelményeknek megfelel.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyerekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
9700 Szombathely, Fő tér 15.
Tel.: (94) 792 359
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 53.9" N, 16° 37' 16.5" E


Megközelítés:
Üzletünk a Kőszegi utca, illetve a Széchenyi István utca sarkán lévő épület, a régi Telenor helyén található.

Kiemelt elfogadó helyek: