Érci Optika - Budapest

Dioptriás sportszemüvegek minden korosztálynak, munka és progresszív szemüvegek kaphatóak. Kétezer fajta szemüvegkeretből választhatnak kedvező árakon. A szemüvegek a helyszínen készülnek. Szemvizsgálat és kontaktlencse vizsgálat, illetve betanítás, kontaktológus segítségével.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Érci Optika - Budapest SZÉP Kártya
Zuglóban az Érci Optika Kft. 1978 óta áll a lakosság szolgálatában szemüvegkészítéssel és javítással valamint optikai cikkek és kellékek forgalmazásával.
Korszerű szemészeti-szemvizsgálati műszerparkot hoztunk létre, rendelkezünk a legmodernebb, a szemüvegkészítéshez szükséges gépi berendezésekkel, hogy a legpontosabban és a legrövidebb időn belül tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

Vásárlóinkat a megfelelő szemüvegkeret és kontaktlencse kiválasztásában digitális fotó és bemutatórendszer segíti. A kor elvárásainak megfelelően, légkondicionált helyiségekben, a legmodernebb vizsgálóberendezésekkel diplomás optometristák végzik a computeres látásvizsgálatot.
Nagykereskedelmi tevékenységünknek köszönhetően több mint 600 szemüvegkeret fazonból válogathatnak vásárlóink.

Rec Specs és El Nino márkájú dioptriázható sportszemüveg kollekciónk minden sportághoz speciális megoldást nyújt. Műhelyünk felkészült bármely divatirányzatú szemüvegek csúcsminőségű kivitelezésére. Szemüvegszalonunk előtt parkolási lehetőséget biztosítunk.
Cím:
1141 Budapest, Szabács u. 1.
Tel.: (1) 384 3944
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P: 9.00-18.30, Szombat: 9.00-13.00
GPS:
47° 31' 4.7" N, 19° 6' 55.4" E


Megközelítés:
Saját, ingyenes parkolási lehetőség az Optika (Nagy Lajos király útja 131.) előtt. 3-mas, 62-es villamos, 7-es és 32-es buszok.

Kiemelt elfogadó helyek: