Dinter Optika - Keszthely

Optikai szalonunkban a szemészeti szolgáltatások széles palettája elérhető. Tapasztalt szemész szakorvosok, diplomás optometristák, kontaktológusok és látszerész mesterek segítik vendégeinket, hogy megtalálják a számukra tökéletes megoldást.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Keszthely
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dinter Optika - Keszthely SZÉP Kártya
Mára már több mint 30 éve, hogy a Dinter Optika folyamatosan várja vendégeit Keszthely belvárosában. Már a kezdeti időszakban is igyekeztünk a piac igényeinek megfelelni, komplett szolgáltatásokat nyújtani. Abban az időben Budapesten kívül, csak nálunk lehetett kontaktlencsét kapni. A Dinter Optika az elsők között volt, ahol megvoltak a kontaktlencseillesztés személyi és tárgyi feltételei!

A szemvizsgálatot, szemész szakorvosok és nagy tapasztalatú képzett optometristák végzik szemészeti rendelőinkben. Idei évtől a Dinter Optika új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására. Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni.

2009 óta a Dinter Optika a Trend Optika Csoport tagja. Büszkék vagyunk a múltunkra az elért sikerekre a városunkban megszerzett elismertségünkre, amit a jövőben is igyekszünk továbbvinni.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyermekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 30.
Tel.: (83) 314 285
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 55.8" N, 17° 14' 35.1" E


Megközelítés:
Üzletünk a sétálóutca templom felőli végén, a Tourinform mellett található.

Kiemelt elfogadó helyek: