Fogvarázs Fogászat - Budapest

Fogászat kicsiknek és nagyoknak! Szeretettel várjuk Önt a Budapest belvárosában, a Corvin mozi közelében található családias hangulatú, rendelőnkbe. Fiatal csapat, barátságos árak, otthonos környezet és állandó akciók várják kedves pácienseinket.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fogvarázs Fogászat - Budapest SZÉP Kártya
Dr. Beke Barbara vagyok, a Fogvarázs fogorvosa. A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyen dobogós helyet értem el, valamint köztársasági ösztöndíjas is voltam. Külföldi tapasztalataimat a németországi Albert-Ludwigs Universitäten eltöltött félév, illetve az alexandriai egyetemen végzett nyári gyakorlat során szereztem.

Legnagyobb tapasztalatom a fogszabályozásban és az endodonciai kezelésekben van (gyökérkezelés). Testi egészségünk, és jó közérzetünk egyik alapja, hogy a fogaink is rendben vannak. Kevesen tudják, hogy a rossz fog súlyos betegségeket okozhat a szervezetben, a mélyen szuvas, elhalt, eredménytelenül, vagy szakszerűtlenül gyökérkezelt fogak gócbetegséget okozhatnak. A fog eredetű gócok okozhatnak ismeretlen eredetű ízületi fájdalmakat, foltos hajhullást, bőrkiütéseket, különböző szervek, szervrendszerek hosszú ideje tartó, ismeretlen eredetű megbetegedéseit. Nagyon fontos, hogy mielőtt pótlás kerül a fogra, teremtsük meg a fog és szervezetünk egészséges kapcsolatát, hiszen mindennek az alapja a legfontosabb. Teremtsünk minél tökéletesebb alapot, egészséges gyökereket! Beteg fogra ne akarjunk csodaszép, fehér kerámiapótlást tenni, mert nem lesz hosszútávú az elért eredmény!

Fogorvosi kezeléseink során eleget kell tennünk az egyik legfontosabb alaptézisnek, a „Ne árts!” elvének. Mindig az egész embert, és annak jólétét kell figyelembe vennünk egy-egy fog sorsának megítélésekor. Így kerül előtérbe a „biológiás gondolkodás”! Nem használunk olyan anyagokat, ami a fogak kezelésében jó szolgálatot tesz, azonban más szervrendszerekben esetlegesen kárt okozhat. A Fogvarázsnál használt anyagok és eszközök kíméletesek, mégis hatékony fertőtlenítő hatással rendelkeznek.
fogászat
fogkőeltávolítás
fogszabályozás
implantátum
szájsebészet
fogfehérítés
gyermekfogászat
fogpótlás
bölcsességfog eltávolítás
esztétikai fogászat
Cím:
1085 Budapest, József krt. 81. II/3
Tel.: (30) 859 3305
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 12.2" N, 19° 4' 11.8" E


Megközelítés:
Rendelőnk a Corvin mozival szemközt található.

Autóval: Corvin Plazaban 1óra ingyenes parkolási lehetőség

BKV: 4, 6 villamos, M3 metró

Kiemelt elfogadó helyek: