Sopron Crazy Garage - Sopron

Sopron Crazy Garage - Az élő logikai kalandpálya! Különböző pályákkal várunk Titeket! 60 perc tömény izgalom és kaland!Légy részese a kalandnak! Ajánljuk családoknak, barátoknak, cégeknek csapatépítésre. Gyertek és próbáljátok ki Ti is!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Sopron
Jellemzők: Csoportoknak, Családoknak, Középkorúaknak, Extrém kikapcsolódás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Sopron Crazy Garage - Sopron SZÉP Kártya
A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya! Egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével. Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok! Nincs szükségetek lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára.

Gondolkodtál már azon, hogy betörsz egy házba és ellopsz egy cabrió autót, hogy aztán a napsütésben kocsikázhass vele, mielőtt a rendőrség kiérne a helyszínre? Elképzelted valaha, hogy meglépsz egy jól őrzött börtönből, mint Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger? Szeretnéd megmenteni a világot egy bombától, hogy hősként ünnepeljenek? Kiváncsi vagy arra, hogy mit rejthet egy kincsesláda? Ha minden kérdésre a válasz: igen, akkor jó helyen vagy....mert nálunk mindezt átélheted barátaiddal, kollégáiddal, családoddal. 60 percnyi tömény izgalom és kaland!

Ajánljuk családoknak, barátoknak, cégeknek csapatépítésre. A játékhoz előzetes időpontfoglalás szükséges!

Nyitvatartási idő:
Hétfő-csütörtökig: 10:00 – 20:30
Péntek – Szombat: 10:00 – 23:00
Vasárnap: 10:00 – 17:30

Sopron Crazy Garage - Sopron SZÉP Kártya

Cím:
9400 Sopron, Mező utca 10.
Tel.: (20) 356 4310
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 8.5" N, 16° 35' 1.5" E
Megközelítés:
A belváros közelében találtok minket! Parkolni az utcában van lehetőség! A vasútállomástól 15 perces sétára találtok minket!