SZÉP Kártya elfogadóhelyek Sopron térségében

Kiemelt soproni (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Sopron térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Sopron településen:

Sopron a hűség és a szabadság városa. Csodálatos múzeumokkal, műemlékekkel és reneszánsz hangulatával nyűgözi le a városba érkezőket. Jellegzetes épülete, a Tűztorony mellett helytörténeti kiállítások, a Patika múzeum, a Storno-ház és a Károly magaslati kilátó is várja a turistákat, látogatókat. Sopronban is sok helyen lehet plasztikkártyával fizetni. Az elfogadó helyek között sokféle árkategóriában vannak szállodák, panziók, turistaszállók. A helyi gasztronómiát éltető éttermek, hangulatos borozók vagy kávézók kínálata is bőséges. A kékfrankos fővárosaként is emlegetett soproni történelmi borvidék nevezetességei közül mindenképp érdemes felkeresni a Pékmúzeumot, vagy a római korból megmaradt Scabantia Fórumát. A Fabricius-ház is érdekes látványosság, valaha római kori fürdő volt alatta. Sopronban járva nem szabad kihagyni a bencések egykori templomát, a Kecske Templomot, melyben egykor koronázások színtere volt. A templomot a Fő tér felől lehet megközelíteni. Sopron ad otthont a VOLT fesztiválnak is, amely már szintén a város nevezetességei közé sorolható. Ráadásul a VOLT-ra is lehet Szépkártya keretből belépőjegyet váltani.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Sopron környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.