Ciszterci Szálláshely - Pécs

Felújított vendégházunk Pécs belvárosában, autóval is könnyen megközelíthető helyen található. Egyszerű, de kényelmes, 1-8 ágyas, saját fürdőszobás szobák, 2 jól felszerelt közös konyha-étkező, kápolna, park, udvari parkoló, fitnesz-részleg. Nem kell autóba ülnie, a látnivalók "házhoz jönnek"!

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ciszterci Szálláshely - Pécs SZÉP Kártya
Szálláshelyünket a Zirci Ciszterci Apátság működteti, egy nagyon szépen felújított barokk épületben, ami korábban a Miasszonyunk Női Kanonokrendnek adott otthont. Hangulatos belső udvar és park, nyugalmat árasztó boltíves terek, sok-sok virág és zöldfelület.

Szobáink: 1-2-3-4-5-7-8 ágyasok, egyszerűen berendezettek, többnyire emeletes ágyakkal (de nem muszáj a felső ágyakat is igénybe venni). 2 közös konyha-étkezőnkben főzőlap, mikrók, hűtők, korlátlan kávé-teafogyasztás. Igény esetén grillezni-bográcsozni is tudnak a vendégeink. Ingyenes internet van a szálláshely egész területén.

Az udvarunkba be lehet parkolni, de a parkolóhelyek száma limitált. Kápolnánk mindig nyitva áll vendégeink előtt és a "fitnesz-vermünk" is a nap 24 órájában használható.

Parkunkban padok, nyugágyak szolgálják a pihenést, a nyugalom szigete gyönyörű növényekkel.

Emeleti kiállítótermünkben a Ciszterci Rendet és a Miasszonyunk Női Kanonokrendet bemutató vallástörténeti kiállítás kapott helyet, ami vendégeink számára ingyenesen látogatható. A nagy kiállítóterem kiválóan alkalmas kamara előadások, tréningek, bankettek, családi ünnepségek megtartására is.
Cím:
7624 Pécs, Szent István tér 6.
Tel.: (20) 440 3441
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 33.3" N, 18° 13' 21.6" E


Megközelítés:
A Ciszterci Szálláshely a belvárosban, a Pécsi Székesegyház közelében a Leőwey Gimnázium mellett található. A vasútállomástól és a buszpályaudvartól is 15-20 perces, kényelmes sétával elérhető, illetve autóval is jól megközelíthető. Autóval arra kell figyelni, hogy mi már abszolút a központban, behajtási engedély köteles zónában vagyunk, be szabad jönni a szállóvendégeknek, de előttünk az UTCÁN NEM SZABAD PARKOLNI! Mindig be kell állni az udvarunkba!

Kiemelt elfogadó helyek: