SZÉP Kártya elfogadóhelyek Keszthely térségében

Kiemelt keszthelyi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Keszthely térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Keszthely településen:

A Balaton nyugati csücskében, Zala megye szélén található ez a város, melyet az élénk turizmus, ősi kulturális és történelmi múlt jellemez. Keszthely kastélyparkja nyolc hektáron terül el, és az itt álló Festetics-kastély önmagában is egy jó félnapos programot kínál. A környék jelentős borvidék is, így érdemes felkeresni a Balatoni Borok Házát, valamint a Bacchus Bor- és Borászati-eszköz Múzeumot. Keszthelyen barangolva, a Fő térről indulva, különleges épületek, falfreskók és szobrok mesélnek a város múltjáról. A sétálóutca egészen a Festetics Kastély főbejáratához viszi a látogatókat. A kastélyban kívül és belül egyaránt csodás dolgok várják a turistákat. Az épületben a Könyvtár és a Tükörterem, a kastélyon kívül a park kínál látnivalókat. A Fő tér északi részéből indulva, a Georgikon Majormúzeumhoz, valamint a Balatoni Múzeumhoz juthatunk. A barangolás közben megéhező kirándulók a plasztikkártya elfogadó helyek széles skálájából válogathatnak. Az édesszájúak feltétlenül keressék fel a Marcipán Múzeumot, ahol meg is kóstolhatják a finomságokat. A szálláskínálat is jelentős, hiszen Keszthely a Nyugat-Dunántúl, és a megye egyik kiemelkedő turisztikai célpontja. A közeli Hévíz világhírű gyógyfürdőjét sok turista keresi fel.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Keszthely környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.