Smile Thai Masszázs Újlipótváros - Budapest

Úgy gondoljuk, hogy igényes, minden elvárást kielégítő tradicionális thai masszázskezelést nyújtó szalont indítottunk. Vendégeink visszajelzésiből is erre lehet következtetni. Szeretnénk a tradicionális thai masszázst népszerűsíteni, minőségi masszázsszolgáltatást nyújtva vendégeinknek.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügy, Wellness, Életmód, Szépségápolás, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
A thai masszázsnak gyógyító hatása van, és az alábbiakat segít elérni: - Enyhíti a fájdalmat és az izomfeszültséget - Javítja a vér- és nyirokkeringést - Erősíti és megfiatalítja a testet - Felszabadítja a lezárult energiaforrásokat - Passzív jóga pózok segítségével növeli a test rugalmasságát -Elősegíti az ételfelszívódási képességet - Méregtelenít -Élénkíti az idegrendszert - Ellazít, megkönnyíti a relaxációt A thai masszázs különösen hasznos olyan panaszokkal szemben, mint fejfájás, migrén, ízületi gyulladás, nyakcsigolya sérülés okozta fájdalom, paralízis, zsibbadtság, faridegzsába és hátfájás. Jöjjön el hozzánk egy frissítő thai masszázs kezelésre!
Tradicionális thai masszázs
Thai olajos masszázs
Thai krémmasszázs
Thai fej-nyak-váll masszázs
Thai lábmasszázs
Cím:
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 27/A
Tel.: (20) 528 7886
Nyitvatartás:
10:00 - 21:00
GPS:


Megközelítés:
A Smile Thai Masszázszalon Újlipótváros a 13. kerület forgalmas részénél, a Radnóti Miklós utca és a Hegedűs Gyula utca kereszteződésénél található, a Nyugati Pályaudvar, a Westend City Center Bevásárlóközpont, a Lehel-tér és a Jászai Mari tér közelében. megközelíthetőek vagyunk a 15-ös, 115-ös busszal, 4-6-os villamossal, M3 metróval.

Kiemelt elfogadó helyek: