Terrace & Garden Apartman - Hévíz

Pihenjen Hévízen otthonos kényelemben, a fürdőhöz közel, de mégis nyugalomban, a Terrace & Garden Apartmanban. Hévíz nemcsak európai, hanem világhírű gyógyvize és a környék szépsége a világ minden tájáról csábítja a turistákat, de a kisvárosi hangulatot és nyugalmat megőrizte a város.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Hévíz
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Terrace & Garden Apartman - Hévíz SZÉP Kártya
A Terrace & Garden apartman egy 2018-ban átadott, 6 lakásos társasház földszintjén található 2 hálószobás, nappalis, zuhanyzó-fürdőszobás apartman.

A lakáshoz részben fedett terasz és saját használatú kert is tartozik. A konyha és az egész lakás felszereltsége a hosszabb idejű tartózkodást is lehetővé teszi, akár 6 fő részére is.

Az apartmanban 2 darab, 2 ágyas szoba, nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, valamint wifi, okostévé áll rendelkezésre. A közelbe kerékpáros-, vagy bortúrák szervezhetőek. Egy kilóméteren belül szupermarket, játszótér és helytörténeti múzeum található.
terasz
konyha
wifi
okostévé
Cím:
8380 Hévíz, Martinovics u. 7/a
Tel.: (30) 556 0661
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 47' 33.1" N, 17° 11' 3.9" E


Megközelítés:
Budapest felől az M7-es autópálya balatonszentgyörgyi lehajtójától 25 km-t haladva a 71-es úton közelíthetjük meg Hévízet. Bécstől, Soprontól a 84-es főúton, majd a 71-es úton lehet a várost elérni.

Kiemelt elfogadó helyek: