Grill Terasz Étterem és Szálláshely - Mezőkövesd

Mindazoknak szeretnénk ajánlani magunkat, akik nem a divathóbortoknak akarnak hódolni, hanem családias, egyszerű, emberléptékű szálláshelyen (és nem utolsó sorban pénztárcát kímélő árak mellett) szeretnék eltölteni pihenésre szánt idejüket. Többféle szálláshely közül választhatnak.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mezőkövesd
Jellemzők: Családbarát
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Grill Terasz Étterem és Szálláshely - Mezőkövesd SZÉP Kártya
Ha szeretne pár napot pihenéssel, kikapcsolódással és feltöltődéssel eltölteni, akkor várjuk szeretettel Észak-Magyarország területén fekvő „Matyóföldön” a Mezőkövesd - Zsóry gyógyfürdő és üdülőtelepen. Budapesttől 130-km-re Mezőkövesd városától 5-km-re található, ahol a feltörő termálvíz már sok-sok ember mozgásszervi és reumatikus panaszaira szolgált gyógyírül. (például: ízületi gyulladások és kopások, reumás megbetegedések).

Szálláshelyünk a Grill Terasz Étterem és Szálláshely a fürdő főbejáratától 50 méterre közvetlenül a fürdő szomszédságában, központi helyen, 15-db 2-ágyas szobákkal áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában található wc, zuhanyzó, hűtőszekrény, televízió, ingyenes wi-fi használat. A szálláshelynek saját konyhája és étterme van, nyáron kerthelyiség is üzemel. Parkolás díjmentesen az udvarban. Buszmegálló, élelmiszer bolt 50 méterre a panziótól.

További szálláshelyeink megtekinthetők a honlapunkon illetve a Facebook oldalunkon.

Látnivalók a közelben:
Mezőkövesd (Matyó múzeum, Gépmúzeum, Hadas városrész), Eger, Bogács, Demjén Egerszalók, Poroszlói Ökocentrum, Tisza tó.
szállás
vendéglátás
szabadidő
Cím:
3400 Mezőkövesd, Olajfa utca 16.
Tel.: (70) 635 8702
Nyitvatartás:
08:00 - 22:00 Éjszakai recepció nincs
GPS:


Megközelítés:
Mezőkövesd - Zsóry Gyógyfürdő a 3 sz. főút mellett található, M3 autópályáról könnyen megközelíthető, vonattal a Budapest - Miskolc vonalon egyszerűen elérhető. A fürdőtelep a belvárostól 5 km-re helyezkedik el. Eger 22km, Miskolc 50 km, Debrecen 100 km, Budapest 120 km.

Kiemelt elfogadó helyek: