SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mezőkövesd térségében

Kiemelt mezőkövesdi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Mezőkövesd térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mezőkövesd településen:

Matyóföld szívének is nevezik a Bükk-alja és az Alföld találkozásánál fekvő várost. A Borsod-Abaúj-Zemplén megye dél-nyugati csücskében található Mezőkövesd nem csak a fürdője és építészeti remekművei miatt kedvelt turisztikai célpont. Csodálatos népművészeti hagyományai révén is komoly hírnévre tett már szert Észak-Magyarország büszkesége.

Az egész évben nyitva tartó Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben szabadtéri, ill. fedett gyógy- és élménymedencék, szauna világ, valamint wellness szolgáltatások várják az ide látogató vendégeket. A matyó népéletet, hagyományokat és népviseleteket bemutató Matyó Múzeum csodás tárlata mellett a Mezőgazdasági Gépmúzeum is egyedülálló kiállítás Európa-szerte. Az egyik felújított tájházban kapott helyet a Játékház. A népi játszóház kézműves mesterségek fogásait mutatja be a vállalkozó kedvűeknek. A városháza és környéke is bővelkedik látványosságokban. A mezőkövesdi Hősök terén különleges szoborkút áll. A Hősök teréről lehet eljutni a Népi Művészetek Házához és a Táncpajtához. Ez a környék szellemi központja. Hasznos társunk lehet a plasztikkártya Mezőkövesden is. A gasztronómia nagyon fontos a város életében. Érdemes kipróbálni a helyi jellegzetességeket, az ízletes ételek, italok és minőségi borok kapcsán.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Mezőkövesd környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.