Bugaci Vadászház - Bugac

Exkluzív vadászház - nemcsak vadászoknak A Bugaci Vadászház kiváló minőségű, a nemzetközi elvárásoknak megfelelő szálláshelyet biztosít 1 db háromágyas és 5 db kétágyas-fürdőszobás szobájával, szaunával, étkezéssel. A vadászatot kedvelők a Bugac környéki erdőkben hódolhatnak szenvedélyüknek.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Bugac
Jellemzők: Falusi turizmus, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bugaci Vadászház - Bugac SZÉP Kártya
A KEFAG Zrt. Bugaci Erdészetéhez tartozó, 2004-ben felújított, exkluzív vadászház kiváló minőségű, a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, kisebb csoportok fogadására is alkalmas szálláshely, amely egy háromágyas és hat kétágyas, fürdőszobás szobájával, szaunázási lehetőséggel, összesen 15 fő kényelmes pihenését szolgálja. Étkezési lehetőség is biztosított, a vendégek a bugaci konyha házias ízeit (akár vadételeket) kóstolhatják meg.

A szabadidő aktív eltöltéséhez salakos teniszpálya és koronglövészeti terep áll rendelkezésre. A vadászat mellett gazdag programokat kínál a környék. A puszta pásztorhagyományai, különleges lovas bemutatói, a lovaglási és vadászati lehetőségek egész évben tartalmas kikapcsolódást biztosítanak az ide látogatóknak.
1 háromágyas és 6 kétágyas fürdőszobás szoba
szauna
Cím:
6114 Bugac, Felsőmonostor 545.
Tel.: (76) 575 520
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 42' 32.8" N, 19° 43' 49.9" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: