Arató Vendégház - Pécs

A vendégház csendes, családi házas környéken található, nem messze a Kulturális Főváros keretében újonnan létrehozott Zsolnay negyedtől. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen megközelithető. Mecsek rengeteg kirándulási lehetősséget kínál az ide látogatóknak.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Arató Vendégház - Pécs SZÉP Kártya
Egy családi házból átalakított vendégházban várjuk, mely garantálja az otthon érzetét családoknak, átutazó vendégeknek, diákoknak és nászutas pároknak egyaránt.
A vendégházban egy különálló 2-4 fős apartman található, továbbá 1,2,3 fős különálló, közös fürdőszobás szobáinkban tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani.

Autóval érkező vendégeinknek a ház előtti udvarban parkolási lehetőség áll rendelkezésre. A buszmegálló a szállástól kb. 50 méterre van. A közelben élelmiszerbolt és áruház is található (Tesco, Lidl, Aldi).
Wifi
saját parkoló (2-3 gk)
Cím:
7627 Pécs, Szántó László u. 3.
Tel.: (70) 459 3419
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 5' 38.6" N, 18° 15' 29.7" E


Megközelítés:
Autóval a Hársfa utcától közelíthető meg, a 6-os úttól kb. 1 km-re található a szállásunk.
Busszal érkező vendégeink a főpályaudvartól, árkádtól (északi oldal) a 38-as, 38/a (Hársfa utca) és 40-es (Bittner A. utca) járatokkal közelíthető meg. Uránvárosból a 27-es, Kertvárosból az M89-es (Dózsa György utca) autóbuszokkal.

Kiemelt elfogadó helyek: