Szőlőfürt Vendégház - Orfű

A Szőlőfürt Vendégház egy felújított présházból kialakított családi nyaraló, melyben 8 vendég kényelmes pihenése biztosított. Családoknak vagy baráti társaságoknak meleg szívvel egyaránt ajánljuk. A környék egyik legnagyobb borospincéjét tekintheti meg az idelátogató.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Orfű
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya
Az önellátó szálláshely a Balázs-hegyi kilátótól egy utcányira található csendes nyugodt zsákutcában, melyhez a zárt parkolóban akár 3-4 autónak is van hely. A nyaralóban szintenként 1-1 nagy hálószoba került kialakításra, melyben 4-4 férőhely van. Ezen kívül az emeleten egy toalett és a tágas nappaliban 2 kihúzható kanapé szolgálja a vendégek kényelmét.

A földszinten található a kiválóan felszerelt konyha és étkező, fürdőszoba toalettel. A parkosított kertben bográcsozásra, grillezésre, szalonna sütésre van lehetőség, melyhez minden eszköz és tűzifa biztosított. A fedett teraszról a csicsergős madarakat, az ugráló mókusokat és a ravasz rókákat zavartalanul lehet meglesni.

Fogyasztásra és főzésre mentes és szénsavas ásványvizet biztosítunk. Fürdéshez és toalett használatához, korlátlan mennyiségben, házi vízművel előállított tisztított víz használható. WIFI és rengeteg a tv csatorna került bevezetésre. A ház bababarát, fokozottan ügyeltünk a legkisebbek biztonságára is.
Szőlőfürt Vendégház szolgáltatásai:
szálláshely

Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya Szőlőfürt Vendégház - Orfű SZÉP Kártya

Cím:
7677 Orfű, Pince sor 2.
Tel.: (30) 287 3047
Web: -
Nyitvatartás:
Pünkösdtől Október 23-ig.
GPS:
46° 8' 22.8" N, 18° 8' 58.6" E
Megközelítés:
A Szőlőfürt Vendégházat autóval a Balázs-hegyi kilátó felé vezető úton lehet megközelíteni. Orfű központja felé gyalogosan is le lehet sétálni, közvetlenül a nyaralótól a Kis-tóhoz vezető lépcsősoron. A közelben számtalan túraútvonal található. Kimeríthetetlenek a programlehetőségek a közelben: Orfűi Malmok, Kemencés Udvar, Pécsi-tó, 3 km Abaligeten Denevér Múzeum, Csepkőbarlang, Magyarhertelendi Termálfürdő. Várjuk Vendégeinket!