Natura Hill - Zebegény

Privát jakuzzi használat. Privát szauna használat. Csend, nyugalom, privát szféra... 2 hektáron 11 szoba (tehát maximum 24 fő) két szauna, két jakuzzi és egy Michelin ajánlásos étterem vár. Mindezt a Dunakanyar szerintünk legszebb panorámájával... Csodás minden naplemente és napfelkelte.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Zebegény
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Natura Hill - Zebegény SZÉP Kártya
Ökológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn Séfünk mesterfogásait.

A Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

Reméljük, hogy hamarosan Téged is törzsvendégeink között köszönthetünk!
Cím:
2627 Zebegény, 0157/84
Tel.: (30) 599 5732
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Vendégházunk mivel a semmi (vagy éppen a minden) közepén található, legkényelmesebben autóval közelíthető meg. Bizonyos GPS programok helytelen, esetenként nem is létező útvonalakra navigálnak. Így javasoljuk, hogy indulás előtt ellenőrizzék, hogy navigációjuk a 12-es útról a Márianosztrai útra irányítja-e Önöket! Lekanyarodás után pedig javasoljuk, hogy a GPS program helyett keressék és kövessék útjelző tábláinkat!

Kiemelt elfogadó helyek: