Natura Hill - Zebegény

Privát jakuzzi használat. Privát szauna használat. Csend, nyugalom, privát szféra... 2 hektáron 11 szoba (tehát maximum 24 fő) két szauna, két jakuzzi és egy Michelin ajánlásos étterem vár. Mindezt a Dunakanyar szerintünk legszebb panorámájával... Csodás minden naplemente és napfelkelte.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Zebegény
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Natura Hill - Zebegény SZÉP Kártya
Ökológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn Séfünk mesterfogásait.

A Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

Reméljük, hogy hamarosan Téged is törzsvendégeink között köszönthetünk!
szállás
étterem
wellness
szabadidő
rendezvény
Cím:
2627 Zebegény, 0157/84
Tel.: (30) 599 5732
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Vendégházunk mivel a semmi (vagy éppen a minden) közepén található, legkényelmesebben autóval közelíthető meg. Bizonyos GPS programok helytelen, esetenként nem is létező útvonalakra navigálnak. Így javasoljuk, hogy indulás előtt ellenőrizzék, hogy navigációjuk a 12-es útról a Márianosztrai útra irányítja-e Önöket! Lekanyarodás után pedig javasoljuk, hogy a GPS program helyett keressék és kövessék útjelző tábláinkat!

Kiemelt elfogadó helyek: