Bíbic Vendégházak - Nagybajom

Ahol a vidéki nyugalom és a falusi gasztronómia lakik… klimatizált helyiségek, különterem, kertikonyha kemencevel, bbq. Sütő el, óriás tárcsaval, bogrács hellyel, csikótűzhellyel.

Szállás  >   Vendégház
  >  Somogy  >  Nagybajom
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Bíbic Vendégházak - Nagybajom SZÉP Kártya
A nagybajomi panzió, illetve vendégház tervét családi ötletelés – Hegedüs Péter és Gombkötő Gábor, testvérek vagyunk- alkalmával találtuk ki 1998-ban. Majd hosszú évekig csak ötlet illetve tervezgetés maradt a finanszírozás hiánya miatt.

2008-ban azonban a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatot írt ki, turisztikai fejlesztések támogatására. Ekkor,két négy napraforgós vendégház építésére támogatási kérelmet nyújtottunk be – Hegedüsné Kóró Ágnes és Gombkötő Gábor – a Hivatalhoz, melyet 2009-ben meg is ítéltek számunkra. Az előkészületek és az előfinanszírozás megszervezése után 2010-ben elkezdődhetett az ELSŐ ház építése. 2012 novemberben kaptunk működési engedélyt, és nyitottuk meg Vendégházunkat. Jelenleg az ELSŐ házunk üzemel, a második ház építését késöbbre tervezzük.
klimatizált helyiségek
különterem
kertikonyha
kemence
bbq
óriás tárcsa
bográcshely
csikótűzhely
ping-pong
biliárd
darts
lengőteke
íjászat
légfegyverlövészet
foci
strandröplabdapálya
játszótér
söröző
bár
vinoteka
hat szoba
Cím:
7561 Nagybajom, Iskola köz 3.
Tel.: (30) 433 6698
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
61-es főúton Kaposvár felől az ötödik település. A városba érve a körforgalomból a második kijáraton kell Nagykanizsa felé haladni, az első jobbra kanyarodási lehetőségig, majd végig a sportcsarnokig es azt elhagyva az első pirostetős deszkakerítéses ház a bal oldalon.

Kiemelt elfogadó helyek: