Delanta Bt. - Pécs

Panziónk 14 szobával ebből két tágas kétszobás apartmannal várja az átutazókat és a pihenni vágyókat. A szobák fürdőszobával, minibárral ellátottak. A szállóvendégek díjmentesen használhatják a WIFI hálózatot a zárt parkolót valamint kondicionáló termet.

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Városlátogatás, Aktív pihenés
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Delanta Bt. - Pécs SZÉP Kártya
A panzió Pécs keleti városrészében, a Budapesti (6-os) és a Komlói út (66-os) kereszteződésénél található. Tizennégy szobával és két tágas kétszobás apartmannal várja az átutazókat és a pihenni vágyókat. A szobák fürdőszobával (wc-vel), minibárral ellátottak. Számítógépes telefonrendszer, illetve kábeltelevíziós csatornahálózat egészíti ki az alapszolgáltatásokat. A szállóvendégek díjmentesen használhatják a wifi-hálózatot, a zárt parkolót és a kondicionáló termet.
Utcai szinten eszpresszó áll rendelkezésre, melynek kerthelyisége egy nyugodt pont a kikapcsolódni vágyóknak.

A panzió nyugodt, családias hangulatú, jól és könnyen megközelíthető. A kiszolgálás udvarias, a személyzet szakképzett, több nyelven (angolul és németül) is beszél. A nyilvántartás naprakész, tehát a törzsvendégek szokásait ismerik. A presszóban a művészetek kedvelői időszakosan változó kiállításokat tekinthetnek meg, a fiatalok számára az internet automata áll rendelkezésre és az év folyamán több alkalommal darts-verseny kerül megrendezésre.

Jó hangulatban, kellemes környezetben az év minden napján várjuk kedves vendégeinket. Reméljük Ön lesz a következő!

Reggeli ellátás, a panzióhoz tartózó wellness részleg és klíma a helyszínen igényelhető, kisállat behozható, felár ellenében.
szállás
Cím:
7629 Pécs, Komlói út 30.
Tel.: (72) 538 111
Web: -
Nyitvatartás:
0 - 24
GPS:


Megközelítés:
Panziónk fekvése igen kedvező, Pécs keleti városrészében, a Budapesti (6-os) és a Komlói út (66-os) kereszteződésénél helyezkedik el.
Minden szempontból megközelíthető, legyen szó vonatról, buszról vagy autóról egyaránt.

Kiemelt elfogadó helyek: