Rajna VillaBridge&SPA - Bogács

Egy igazi hegyvidéki pihenés elengedhetetlen része a kikapcsolódás és feltöltődés, amihez tökéletes választás üdülőházunk, amely Bogács – jelenleg még egyetlen – wellness üdülőháza. Sok lehetőséget kínálunk a tökéletes kikapcsolódásra - elegáns kényeztetés párok, családok, baráti társaságok részére.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bogács
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Rajna VillaBridge&SPA - Bogács SZÉP Kártya
A Bükkalján, Bogácson az erdők és a hegyről lefutó gyors patakok szépségén kívül vonzza a látogatókat, az is, amit az évezredek és maga az ember kőbe vájt: barlangok, kaptárkövek, barlanglakások és borospincék.

A Hór-völgye egyik legszebb települése Bogács, ahol megismerkedhetünk a természettel: a pincesoron a heggyel, a horgásztónál a vízzel, a termálfürdőben a gyógyvíz gyógyító erejével, a kilátónál pedig az egész környező táj szépségével.

Wellness Üdülőházunk pár lépésnyire a termálfürdő hátsó bejáratától, a Bükki Nemzeti Park közelében, a Bükkalja erdő borította völgyében helyezkedik el. Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén, Bogácson várja Önöket a Rajna VillaBridge & SPA.

Üdülőházunk számtalan lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra – elegáns kényeztetést párok, családok, baráti társaságok és üzletemberek részére.

Az épület teljes körű átalakítása, felújítása és a komplett wellness részleg kialakítása 2017-ben megtörtént. Igazi különlegesség készült el, ahol a minőség nem álom, hanem alap elvárás, ahol nem csak a kiválasztott anyagok, hanem a kivitelezés is magas fokú igényességet tükröz.

Egy igazi hegyvidéki pihenés elengedhetetlen része a kikapcsolódás és feltöltődés, amihez tökéletes választás üdülőházunk, amely Bogács – jelenleg még egyetlen – wellness üdülőháza. Az épület földszintjén és első emeletén „Superior” és „Family” apartmanok kerültek kialakításra.

A tetőtérben kapott helyet a 25-30 fős konferencia terem teljes felszereléssel, amely kiválóan alkalmas üzleti megbeszélésék, csapatépítő tréningek és magánjellegű csoportos összejövetelek lebonyolítására.

A wellness részleg hangulatos színvilága, igényesen kialakított belső terei, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált kikapcsolódást. Itt tartózkodásuk alatt vendégeink ingyenesen használhatják a tavasztól őszig nyitva tartó szabadtéri termál medencét és gyermekpancsolót.
szállás
reggeli
parkolás
wifi
wellness
kültéri termálmedence
infra szauna
finn szauna
gőz kamra
jaquzzi
só szoba
masszázs
kerékpár kölcsönzés
bográcsozási lehetőség
grillezési lehetőség
játszótér
Cím:
3412 Bogács, Hóvirág utca 2-4.
Tel.: (30) 985 5247
Nyitvatartás:
04.01-12.31-ig
GPS:


Megközelítés:
Autóval Budapest felől és Miskolc felől is az M3-as autópályán Mezőkövesd lehajtóig, majd Mezőkövesdről a kikerülő úton Bogács felé.
Vonattal Budapest és Miskolc felől is Mezőkövesdig, majd busszal Bogácsra.

Kiemelt elfogadó helyek: