Baraka Utazások - Miskolc

Túrázók, hegymászók, bringások, kajakosok és világutazók vagyunk, akik mindannyian hiszünk a mozgás örömében, a természetben töltött idő szentségében, a más kultúrákkal való gazdagodásban és az utazás adta élmények személyiséget formáló erejében. Csatlakozz hozzánk!

Szállás  >   Utazási iroda
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya
A természetet jobban szeretjük a településeknél, a kisvárosokat a nagyvárosoknál, a túrákat a strandolásnál. Olyan utakat szervezünk, amin mi magunk is részt vennénk.

Az értékrendünkben fontos szerep jut a természet szeretetének, a mozgásnak, a sportnak, a más kultúrákhoz való alkalmazkodásnak és a természetvédelemnek. Fontos számunkra, hogy megmutassuk a világ lenyűgöző helyszíneit, valamit beavassuk az utasainkat a túrázás, a kerékpározás, az evezés és a sport okozta örömökbe - a világ számos országában és itthon is.
Baraka Utazások szolgáltatásai:
gyalogtúra
körutazás
kajaktúra
kerékpártúra
túravezetés

Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya Baraka Utazások - Miskolc SZÉP Kártya

Cím:
3525 Miskolc, Kazinczy u. 2.
Tel.: (46) 509 440
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 6' 10.3" N, 20° 47' 9.1" E
Megközelítés:
Belföldi túráinkhoz a helyszínen csatlakozhatsz, autóbuszos és repülős útjaink Budapestről indulnak.