SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolc térségében

Kiemelt miskolci (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Miskolc térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolc településen:

A Bükk hegység keleti felén fekszik Miskolc. Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye egyben Észak-Magyarország regionális központja. A város különleges élményeket kínál a látogatóknak. Panoptikum, barlangfürdő és mésztufa-barlang mellett a Deszkatemplom is itt van. A diósgyőri vár ma már Miskolc egyik városrésze, valamint különleges hangulatot varázsol a városnak. A jelentős múlttal rendelkező miskolci Kocsonyafesztivál évről-évre kiemelt programnak számít. Miskolcon lelhető fel a Zenepalota is, melynek hangversenyterme közel 400 fő befogadására alkalmas. Az avasi arborétum a természetrajongók ideális célpontja lehet, de a pisztrángtelepet is érdemes felkeresni. Az Avason található Harangtorony negyedóránként harangjátékkal várja a kirándulókat. A Palotaszálló pedig nem csak gyönyörű épület, hanem tökéletes szálláshely is lehet. A belvárosban járva a Szinva terasz esténként igazán hangulatos, a megvilágított Szinva patak vízesése feledhetetlen látványosság. A városban sok helyen találni plasztikkártya elfogadó helyeket nemcsak szállás, hanem vendéglátás és szabadidő kategóriában is. A környék felfedezésére érdemes több napot is szánni, mert látnivalói révén nagyszerű időtöltést biztosíthat a család minden része számára.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Miskolc környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.