City Hotel Miskolc**** - Miskolc

A Borsodi megyeszékhely egyik legvonzóbb négycsillagos szállodájában helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket 39 légkondicionált szobában, 80 kényelmes férőhellyel, több rendezvényteremmel és étteremmel, kellemes környezetben, Miskolc belvárosában.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Wellness, Akadálymentesített, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
City Hotel Miskolc**** - Miskolc SZÉP Kártya
A szálloda tágas, légkondicionált szobái mindegyikében LCD tv, telefon, hűtőszekrény és ingyenes wi-fi elérhetőség szolgálja vendégeink kényelmét. Speciálisan berendezett szoba áll a mozgássérültek rendelkezésére. A barátságos, elegáns szobák, a terasz és a lobby bár hangulata, a wellness és zárt parkoló a feltöltő kikapcsolódást szolgálják.

Szemináriumok, tréningek, üzleti találkozók lebonyolítására tökéletes helyszínt biztosítanak a légkondicionált, természetes fényű, egybenyitható, projektorral és kivetítővel felszerelt rendezvénytermek. Termeinkben modern audiovizuális műszaki felszerelés (vezetékes és vezeték nélküli internet, projektor, vetítővászon, hangosítás, számítógép, flipchart tábla és pinwand tábla) segíti a rendezvények tökéletes lebonyolítását. Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávé bekészítést vállalunk, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és büféasztalos menüajánlatainkból.

Wellness-részlegünk pezsgőmedencéje, a szauna, az infraszauna és a gőzkabin lehetővé teszi, hogy a pihenni vágyók helyben lazíthassanak, az épületen belül tegyék teljessé egy kis fürdéssel a napjukat. A medencetér megvilágítását a mennyezeten található kupolán keresztül beáramló természetes fény biztosítja.

A hangulatos étkezések helyszíne a Renomé Café & Bistro, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A nemzetközi és formabontó magyaros étel kínálat egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet.
szállás
Cím:
3529 Miskolc, Csabai kapu 8.
Tel.: (46) 555 100
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A szálloda mind tömegközlekedéssel mind személyautóval egyszerűen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, kamerával őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket, de lehetőség van közvetlen a szálloda előtt is parkolni. A hotel elhelyezkedése garancia a csendes, zavartalan tartózkodásra a belváros közvetlen szomszédságában.

Kiemelt elfogadó helyek: