Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony

Vendégházunk csendes, vidéki környezetben várja pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. A szabadidő eltöltését segítik szolgáltatásaink: kerti medence, ping-pong asztal, teke, darts, petanque, biciklikölcsönzési lehetőség, lovaglás, kozmetika, masszázs, játszótér, tűzrakóhely, bogrács, boronatárcsa.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Nagyvázsony
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony SZÉP Kártya
A Balaton-felvidéki Hétkanyar Vendégház nevét a Nagyvázsonyt Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta.

A vidék jellegzetes táji, építészeti stílusát figyelembe véve, de a mai kor követelményeinek is megfelelő, modern összkomfortos házunk 2011 nyár végre készült el.
A 15+2 fős önálló vendégház 5 fürdőszobás szobával, jól felszerelt konyhával, 20 főt befogadó világos, hangulatos társalgóval és 1000 m2-es kerttel rendelkezik.
A kertben egy 4,5 m átmérőjű 1,2 m mély medence található. A gyerekeket hinta, homokozó, csúszda és mászóka, a felnőtteket sörpad és hintaágy várja.
A házhoz tartozik egy fedett „dühöngő”, ami eső esetén sportolásra (ping-pong, darts, lengőteke) és kiülésre alkalmas. Zárt, udvari parkolónk 5 kocsi számára ad parkolóhelyet.

A vendégház melletti családi házban kapott helyet a különbejáratú kozmetika. Az utca túloldalán a nemesleányfalui Lovasclub csalogatja a lovassport szerelmeseit.

A falu számos látnivalót, nevezetességet és szabadidős tevékenységet kínál: Kinizsi Vár, Pálos Kolostor, Postamúzeum , Kovácsműhely és múzeum, Zichy Kastély, Néprajzi Múzeum, horgásztó, salakos teniszpálya, kerékpár kölcsönzési lehetőség. A Bakony turistaútvonalai közül 3 is átvezet a községen, s a Balaton is mindössze 13 km-en belül elérhető. A környékbeli borospincékben pedig kár lenne kihagyni a borkóstolást.

Fedezze fel ezt a gyönyörű környéket, legyen a vendégünk! Várjuk szeretettel!
5 klímatizált szoba fürdőszobával
15 férőhely (2+2+3+4+4) +2 kényelmes pótágy, nagy társalgó és terasz (20 fő részére), komplett felszerelt konyha (2 mosogató
2 gáztűzhely 4 hűtő
mosogatógép), nagy kert (1000 m2)
játszótérrel - fedett „dühöngő”
fűtött kerti medence (20 m3 - 25 Co)
belső parkoló 5 autónak
bogrács
borona tárcsa
ping-pong asztal
darts
lengőteke
szabad internet elérés (Wifi),
Cím:
8291 Nagyvázsony, Nemesleányfalu u. 9.
Tel.: (20) 423 0815
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 58' 36.8" N, 17° 41' 13.2" E


Megközelítés:
Nagyvázsony Veszprém és Tapolca között félúton, a 77-es főút mentén található. Veszprémtől való távolsága mindössze 18 km.
A Balaton felől érkező vendégek Balatonfüredről Tótvázsonyon keresztül haladva szintén 18 km alatt érik el a települést.
Vendégházunk a nemesleányfalui falurészben található. Nagyvázsonyba érve Vigántpetend felé vezető úton érhetjük el.

Kiemelt elfogadó helyek: