Hócza Vendégház - Szilvásvárad

Aki szeretne pihenni, minden látnivalót megnézni, lovagolni, kocsikázni, kerékpártúrákon, gyalogtúrákon részt venni, síelni, szánkózni, horgászni, vagy vadászni, látogasson el hozzánk, és töltsön egy pár kellemes napot a HÓCZA VENDÉGHÁZBAN, és legyen egy felejthetetlen élménnyel gazdagabb!

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Szilvásvárad
Jellemzők: Családbarát, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hócza Vendégház - Szilvásvárad SZÉP Kártya
Vendégházunkban 5+1 szoba (ezen belül egy apartman is) és egy csodálatos természet közeli melegséget sugárzó galéria szolgálja a vendégek kényelmét. A ház befogadóképessége 16 fõ. Igény szerint egyes szobák pótágyazhatók. A három+1 szintes vendégház igény szerint szintenként leválasztható. A földszinten található egy 130m2-es apartman, benne egy háromágyas szoba, egy négyágyas szoba, színes televíziós nappali, felszerelt konyha, elõtér-étkezõ, két különálló vizesblokk és egy terasz. A tetõtérben 2 db zuhanyzós, televízióval felszerelt háromágyas szoba, egy négy-ágyas sarokkádas, szintén televízióval ellátott szoba, egy közös konyha étkezõvel, társalgó internethozzáféréssel, és egy csodálatos panorámájú terasz áll a vendégek rendelkezésére. Igény esetén innen közelíthetõ meg egy hatalmas galéria is. Az alagsorban térítésmentes billiárd, darts, ping-pong, konditeremhasználat, valamint térítéses csocsó (100 Ft/ 10 labda), és szauna
zárt parkoló
nyársaló
reggeli
WIFI
billiárd
darts
ping-pong
csocsó
konditerem
szauna
teraszok
Cím:
3348 Szilvásvárad, Miskolci
Tel.: (30) 303 1520
Nyitvatartás:
03.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Szilvásvárad fűutcáján, a Miskolci út 97 szám alatt található vendégházunk. Autóbusszal az Eger-Szilvásvárad vonalon megközelíthető. Vendégházunktól 200 m-re van a le, illetve felszálló állomás.

Kiemelt elfogadó helyek: