SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szilvásvárad térségében

Kiemelt szilvásváradi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szilvásvárad térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szilvásvárad településen:

A Bükk hegység lábánál található Észak-Magyarország egyik legszebb kisközsége, Szilvásvárad. Amilyen kicsi, olyan sokat ad az ide látogatóknak, a falusi turizmus igazi mintapéldája. Természeti csodái, a Fátyol vízesés vagy a Szalajka-völgy mellett sok érdekes látnivalót kínál. Erdei múzeum, középkori börtönmúzeum és lovas múzeum is található Szilvásváradon. A Szalajka-völgyben található pisztrángos tavak révén végig kísérhető a pisztráng-tenyésztés folyamata. A szilvásváradi pisztráng pedig keresett áru az igényes vendéglátóhelyeken. A heves megyei település természeti látványosságait gyalogosan érdemes felderíteni. Nagy sikere van az erdei kisvasútnak is. Ez a legmeredekebb vonalú kisvonat, mely egészen a Fátyol vízesésig viszi a látogatókat. A kisvasút felső végállomásánál hatalmas terület, játszótér, tűzrakó hely is várja a gyermekes családokat is. Plasztikkártya elfogadó helyek Szilvásváradon is több helyen várják a kártyabirtokosokat. Vendégházak, éttermek és fogadók is nagy választékban kínálják szolgáltatásaikat. A település varázsa a mesés környezetben, a friss és tiszta levegőben, valamint abban rejlik, hogy a nyugalmat és békét keresők, valamint az aktív kikapcsolódást keresők egyformán megtalálják itt a számításaikat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szilvásvárad környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.