Marmara Hotel**** - Budapest

Keleti kényelem Budapesten! Szállodánk 93 kényelmes szobával, ingyenes wifi-vel biztosítja az utazók pihentető itt tartózkodását, segítőkész kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre a nap 24 órájában! Belvárosi, ám csendes utcában helyezkedik el a hotel, mely zavartalan kikapcsolódást nyújt.

Szállás  >   Hotel****
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Marmara Hotel**** - Budapest SZÉP Kártya
Kényelem minden részletben… A főváros szívében, az V. kerületben, a csendes Nagy Ignác utcában található Marmara Hotel****Budapest a kelet varázslatos világába csábítja vendégeit. Mindegy, hogy az utazás célja üzleti vagy egyéni, a Marmara Hotel****Budapest tökéletes választás a városba érkezőknek.

Szállodánkban garantáltan megtalálja számításait, akár hosszabb időre, pár napos üzleti útra, vagy csak egy hosszú hétvégére érkezik hozzánk egyedül vagy párjával, családjával vagy barátokkal. Forduljon hozzánk bizalommal autókölcsönzéssel, szállodai szobafoglalással vagy városnézéssel, rendezvényszervezéssel kapcsolatban.
Cím:
1055 Budapest, Nagy Ignác utca 21.
Tel.: (1) 501 9100
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 38.3" N, 19° 3' 11.6" E


Megközelítés:
Nyugati pályaudvartól 5 perc sétára, Keleti pályaudvartól körülbelül 15 perc az út autóval. Margit-hídtól a belváros irányába, pesti oldalon a körúton haladva jobb kéz felé esik a szálloda. 4-6-os villamossal, metróval és busszal is egyaránt könnyedén elérhető a Nagy Ignác utca, a Parlament körülbelül 800 méterre helyezkedik el, a Duna part szintén 5 perces sétatávolságra van a szállodától.

Kiemelt elfogadó helyek: