Szépia Bio & Art Hotel**** - Zsámbék

A Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. Hangulatos éttermünkben családi rendezvények, születésnapok, esküvők szervezését vállaljuk.

Szállás  >   Hotel****
Budapest és környéke   >  Pest  >  Zsámbék
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Szépia Bio & Art Hotel**** - Zsámbék SZÉP Kártya
A szálloda komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, finn szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal (hang- és színterápiával), masszázzsal, fodrászattal, valamint egy sószobával.

Helyet kapott továbbá 1 db mobil fallal kettéválasztható plenáris terem, 2 db szekcióterem, fitneszterem, 2 db squash pálya és 2 db bowling pálya is.

A komplexum külső területén 12*16 m méretű medence, 4 db teniszpálya, 1 db kispályás füves futballpálya helyezkedik el. 2013 tavaszán egy új, teljes technikával felszerelt, 110 m2-es konferencia terem épült szállodánkban, mely igény esetén az étterem kibővítését is szolgálja.
szállás
étterem
squash
bowling
tenisz
wellness
medencék
szaunák
fodrász
masszázs
kozmetika
borok
idegenvezetés
Cím:
2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2.
Tel.: (23) 919 100
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 32' 24.7" N, 18° 43' 19.7" E


Megközelítés:
Budapesttől 30 km távolságra található a szálloda, autóval az M1-es autópálya 25-ös kilométer jelzésétől, vagy a 100-as főúton könnyen megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: