Akác-tanya - Újlengyel

Finn faházaink, különleges finn fafűtéses szaunákból és fürdődézsákból álló Sauna Boulevardunk, búboskemencés grillteraszunk, a természet közelsége és egyszerűsége segítenek ráhangolódni a pihenésre, az együttlétre és eltávolodni a hétköznapoktól és a város zajától.

Szállás  >   Egyéb szállás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Újlengyel
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Akác-tanya - Újlengyel SZÉP Kártya
Az Akác-tanyán egyéni vendégeink fogadása mellett különböző rendezvények számára biztosítunk helyszínt cégeknek, egyesületeknek, tematikus táboroknak és magánszemélyeknek egyaránt, legyen az termékbemutató, viszonteladói vagy ügyféltalálkozó, tréning, közös kikapcsolódás, keresztelő, legénybúcsú, születésnap, stb., nyugodt, kellemes, barátságos és nevünkhöz méltóan természetes környezetben. Finn faházaink, különleges szaunákból és fürdődézsákból álló Sauna Boulevardunk, búboskemencés grillteraszunk, a vendégekkel együtt kialakított programjaink elősegítik a közös munkát és teljessé teszik az itt-tartózkodás együtt töltött idejét.

A rendezvények, de a kikapcsolódni érkező vendégek számára is biztosítani tudjuk a családias hangulatot, a nyugodt környezetet, ami segít eltávolodni a város zajától és egyben segít összehangolni a közös munkát. A finn faházak egyszerűsége, az Akác-tanya természetközelisége igyekszik a modern technikával ötvözve megteremteni a megfelelő hangulatot és egyúttal lehetőséget biztosít a levezetésre és a kikacsolódásra is a nap végeztével.

Sauna Boulevardunk füstös szaunájában készült ételkülönlegességeink, mint például a márványsajttal töltött lazacfilé és a szabadtűzön sütött óriáspalacsinta sok visszatérő vendégünk és csoportunk alapvető igényévé vált. A Sauna Boulevard gyöngyszeme a sós és meleg vízű fürdődézsa, amiben kellemesen lebegve lehet ellazulni vagy akár gyönyörködni a csillagokban - télen-nyáron. Képzett szaunamesterek vezetésével szaunaszeánszok, egyéni virgácskezelések szervezése is megoldható.
szállás
étkezés
céges rendezvények
tréningek
tematikus táborok
magánrendezvények
eljegyzések
esküvők
lány- és legénybúcsúk
születésnapok
különleges szaunák
sós dézsa
Cím:
2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18.
Tel.: (30) 9648 272
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 12' 55.2" N, 19° 27' 29.9" E


Megközelítés:
M5-ös autópálya mentén közel félúton vagyunk Budapest és Kecskemét között. Mind az autópályáról, mind a 4-es főútról a 405-ös útra kell letérni, ahonnan Újlengyelbe kanyarodhatnak tovább, majd a településen keresztülhajtva az Újlengyel végét jelző tábla után 100 méterre, jobbra a földúton még 300 méter az Akác-tanya és már meg is érkezett hozzánk. Budapest és ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is kb. félórás autózással elérhető. Budapest -Népligetből közvetlen buszjáratok is indulnak.

Kiemelt elfogadó helyek: