SGS Fogászati szakrendelő - Budapest

Az SGS Implantációs fogászati szakrendelő szeretettel várja a SZÉP Kártya tulajdonosokat! Ingyenes konzultáció és ajánlatadás! Panorámaröntgen, azonnali professzionális, fájdalommentes és vérzésmentes kezelések, szájsebészeti és implantációs műtétek, megfizethető áron!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
SGS Fogászati szakrendelő - Budapest SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk Önt Klinikánkon, ahol modern körülmények, tapasztalt fogorvosok és kiváló termékek várják a kedves pácienseket! Tudta Ön, hogy:
- Az SGS Klinika orvosai már több mint 500 implantológiai műtétet végeztek?
- Az SGS Klinikán készített implantátumokra 15 év garanciát vállalunk?
- Az SGS Klinika saját gyártású implantátumokat használ, így biztosítva az alacsonyabb árakat és az alapanyagok könnyű beszerzését?
- Az SGS Klinikán is használt, világszerte elismert SGS implantátumot a világ 15 országában használják és több százezer darab fogyott már belőle, a betegek legnagyobb megelégedésére?
- Az SGS implantátumait folyamatosan fejlesztjük a visszajelzések alapján, így a pácienseink mindig a legújabb, legmodernebb technológiával találkoznak?

Ha bármelyik kérdésünkre NEM a válasz, keressen minket, és munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást bármely, mosolyt érintő kérdésre!
Cím:
1047 Budapest, Károlyi István u. 1-3.
Tel.: (1) 780 6037
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 54.2" N, 19° 4' 46.4" E


Megközelítés:
Autóval a Váci úton, a Toyota szalonnal szemben levő utcában található Klinikánk. Tömegközlekedéssel érkezők Újpest-Központból gyalog, vagy a 104, 204, és 196 buszokkal jöhetnek hozzánk.

Kiemelt elfogadó helyek: