Relooking és Flabélos Alakformáló Szalon - Budapest

Relooking Franciaország vezető fogyasztókoncepciója először Budapesten! Alakformálás Relooking fogyasztógépeken és Flabéloson! Új alakhoz új ruha dukál, szalonunkban erre is megoldást talál! Új ruha varrását vállaljuk ill. a régit átalakítjuk. Üzletünk megtalálható az ÚjBuda Center átjárójában.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, Stresszoldás, Szépségápolás, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Relooking és Flabélos Alakformáló Szalon - Budapest SZÉP Kártya
Relooking-átváltozás néven elsőnek nyitottuk meg Budapesten Franciaország vezető fogyasztószalonját. A Relooking cégnek 26 éves tapasztalata van 3 gépből álló koncepciójukban. Ezek közül a 4az1-ben fogyasztógép egyedülálló módon, ultrahang és elektrostimuláció segítségével végzi a zsírbontást. Közben cellulitet kezel, valamint bőrfeszesítést és izomstimulációt is végez.

A kezelés bármely testrészen elvégezhető. Kúráink leggyakrabban a combra, hasra, fenékre irányulnak, ezen kívül előfordul a felkar kezelése is.
Egy alkalommal több testrész is kezelhető.
Az ultrahangos zsírbontás akár egy kezelés után is azonnali eredményeket mutat, amit centiméterekben lehet mérni.
A terápia során a kezeléseket legalább heti rendszerességgel ismételve, egy 6-10 kezeléses kúra után látványos változást tapasztalhatunk a kezelt testrészek körméretében, és a méregtelenítés miatt a közérzetünkben, lelkiállapotunkban is.

A Thermó paplan hatásfoka az infraszaunához hasonlítható (csak testet kezelünk, az arc szabadon marad). Célkitűzésünk itt a fogyás megindítása a méregtelenítésen keresztül. Remek cellulit program, valamint relaxációs kezelés egyben.

A hullámmasszázs géppel lábakat kezelünk. A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vénás keringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul,ezáltal megszűnik az esetleges "nehézláb" érzés is.

Mindezekhez társul egy FLABéLOS gép, amely remek kiegészítője a francia koncepciónak.

Egy kis kényeztetés minden nőnek jár!
Cím:
1117 Budapest, Hengermalom u. 19-21.
Tel.: (30) 731 2931
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 42" N, 19° 2' 54.9" E


Megközelítés:
Az ÚjBuda Center a Dunával párhuzamos Budafoki út és a XI. kerület központjába vezető Hengermalom út kereszteződésénél található.
A sokrétű tömegközlekedés, illetve az M0 és a 6-os út közelsége biztosítják, hogy az Új Buda Center széles körzetből vonzza a látogatókat.

Tömegközlekedéssel megközelíthető 33-as és 103-as buszokkal a Budafoki útról, valamint a 114, 213, 214-es buszokkal és a 18, 41, 47-es villamosokkal a Fehérvári út felől.

Kiemelt elfogadó helyek: