Bakajsza Beatrix - Budapest

A masszázs az egyike azoknak a módszereknek - a masszőr közreműködésével - amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy Ön helyre tudja állítani vagy meg tudja őrizni testi, lelki, szellemi egészségét. Ezt a lehetőséget kínálom Önnek csendes, nyugodt, rendezett egyedi környezetben, minőségi masszázzsal.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Életmód
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bakajsza Beatrix - Budapest SZÉP Kártya
Üdvözlöm Kedves Érdeklődő Látogató!

Több mint 20 éve ismerkedek a masszírozás tudományával. A 2001. évben sajátítottam el a Svédmasszázs elméleti és gyakorlati ismereteinek alapjait. A sikeres vizsgát követően időnként tovább bővítettem a tudásomat és közben folyamatosan fejlesztettem a technikai készségeimet is. Az általam látogatott képzéseken és tanfolyamokon betekintést kaptam a Nyugati masszázselméletbe illetve a Távol-keleti filozófia alapelveibe is. Az utóbbiak egy egészen új és más megközelítést adtak számomra az emberi test vonatkozásában. Az EGYség elvének megismerése átalakította teljesebbé tette a látásmódomat, gondolkodásmódomat és azt is, ahogyan a masszázst alkalmaztam korábban. Új irány nyílt meg számomra a személyes és a szakmai fejlődésben egyaránt és ezen az úton haladok és fejlődök azóta is. Az általam tanult masszázstípusok technikáit és fogásait kombinálva alkalmazom azért, mert így sokkal hatékonyabbak, jól kiegészítik egymást. A masszázskezelések ettől válnak egyedivé és célravezetővé, valódi segítséggé. Masszírozás közben mindig arra törekszem, hogy ezt megvalósítsam és ezáltal tudok hozzájárulni vendégeim éppen aktuális problémáinak megoldásához, egészségük megőrzéséhez és testi,lelki,szellemi feltöltődésükhöz.

A szolgáltatásomban elérhető masszázstípusok.
A nyugati masszázstípusok közül a Svédmasszázs és a Gyógymasszázs, a Távol-keletiek közül pedig a Shiatsu masszáz(Nem terápia!* Meridiánokat és akupresszúrás pontokat csak közvetve érintem. A Shiatsu masszázstechnikáival izmokat lazítok és izületeket mozgatok)

A masszázskezelések időkeretei és árai.

1 óra masszázs: 9000 Ft
90 perc masszázs: 12000 Ft
2 óra masszázs: 14000 Ft

Teljes testmasszázs: 90 perc, 2 óra
Hátmasszázs: 1 óra, 90 perc, 2 óra
Arc és fejmasszázs: 1 óra, 90 perc
Talpmasszázs: 1 óra, 90 perc
Kombinált masszázsok 1 óra masszázs+ajándék fül vagy testgyertyázás

Jöjjön és tapasztalja meg személyesen egyedi masszázsstílusomat! Keressen bizalommal!
Svédmasszázs
Gyógymasszázs
Shiatsu masszázs (Nem terápia!*)
Arc és Fejmasszázs
Talpmasszázs
Fülgyertyázás
Testgyertyázás
Kombinált masszázskezelések
Ajándékmasszázs kísérőkártya
Masszázsbérletek
Tanácsadás
Cím:
1072 Budapest, Rákóczi út 30.
Tel.: (20) 282 9449
Web: -
Nyitvatartás:
2021. évben, Januártól Júniusig és Júliustól Decemberig
GPS:
47° 29' 46.6" N, 19° 3' 59.9" E


Megközelítés:
A Blaha Lujza tér és az Astoria központiságának köszönhetően, nagyon jó a közlekedés. Egyéni igényeinek leginkább megfelelő módon tudja megközelíteni a Masszázs Műhelyt.

Metróvonalak: M2, M4 Buszjáratok: 5,7,7E,8,8E,112,139
Villamosjáratok: 4,6,49,47
Trolibuszjáratok: 74, 73M

A vendégeim által javasolt parkolási lehetőségek a lakóépület melletti keresztutcák a Nyár utca, Nagy Diófa utca és az épület mögötti utca a Dohány utca.

A Blaha Lujza téri parkolóban díjköteles a parkolás.

Kiemelt elfogadó helyek: