People Team Táborok - Kecskemét

Nyári gyermek- és ifjúsági táborok Kecskeméten 2013-ban. A délelőttre választható témák: angol, német, informatika, irodalom, média, sport, tánc, fotózás, természettudomány, képzőművészet. Délután és este változatos programok, csapatjátékok. Hogy legyen végre egy igazán jó nyarad!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kecskemét
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Aktív pihenés, Szálláslehetőség, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
People Team Táborok - Kecskemét SZÉP Kártya
Szaktáborok Kecskeméten:

A PEOPLE TEAM által szervezett szaktáborokban a délelőttök az előre választott témának megfelelő órákkal telnek (naponta 2 x 90 perc és 1 x 60 perc).
A délutánokra és az estékre változatos programokkal, csapatjátékokkal, versenyekkel, vetélkedőkkel és meghívott vendégekkel készülünk.

Turnusonként több mint 300, 6-17 éves gyerek táborozik nálunk. A délelőttre választható témák: angol, német, informatika, irodalom, média, sport, tánc,fotózás, természettudomány, képzőművészet

Szállás:
A GAMF Kollégiumban (Kecskemét, Homokszem u. 3–5.), 2 x 2 ágyas, fürdőszobás, hűtővel felszerelt lakóblokkokban.
Képek: http://www.peopleteam.hu/helyszin

Ellátás:
reggeli, ebéd, vacsora, illetve gyümölcs folyamatosan, korlátlan mennyiségben, az ebédhez salátabár.

7 napos turnusaink:
2013. VII. 14–20.
2013. VII. 21–27.
2013. VII. 28. – VIII. 3.
2013. VIII. 4–10.

Több turnus is választható. Az egyes turnusokban választható témákról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Részvételi költség:
A bentlakásos tábor részvételi költsége 60.000 Ft / fő / hét, amely a szálláson és a teljes ellátáson felül tartalmazza a délelőtti órák és az összes, szervezett program költségét, 1 db tábori pólót és 1 db mappát a délelőtti foglalkozások során kapott anyagok gyűjtésére, a transzfert 5000 Ft értékben igény esetén Budapest-Kecskemét-Budapest viszonylatban. Ha nem kérik a transzfert, az ár 5000 Ft zsebpénzt tartalmaz.

A jelentkezés módja:
Egyénileg, a www.peopleteam.hu/jellap oldalon kitöltött internetes jelentkezési lapon, vagy csoportosan előre egyeztetett módon.
Cím:
6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5.
Tel.: (12) 757 576
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
2013.07.14 - 2013.08.10.
GPS:
46° 53' 1.4" N, 19° 38' 50.8" E


Megközelítés:
Budapest felől a 85-ös kilométernél kell letérni az autópályáról. A bevásárlóközpontnál, vagyis közvetlenül utána, a körforgalomban a jobbra (Ballószög irányába) vezető utat kell választani. A második körforgalomnál a Homokbánya városrész irányába haladva kell azon a sarkon jobbra fordulni, ahol két buszmegálló is található, és ahonnan már ki van táblázva a Homokbányai Kollégium és Tudásház.
Ez már a Homokbánya városrész egyik belső aszfaltútja.

Kiemelt elfogadó helyek: