BiotechUsa, Scitec Nutrition, Prime Protein üzlet - Budapest

Nálunk a legtöbb BioTecUSA és Scitec Nutrition terméket megtalálod, sőt még egyéb más egészséges és finom dolgok között is válogathatsz. Gyere el személyesen, vagy rendeld meg online még ma! Budapesten, akár aznapi kiszállítással is! Vidékre pedig néhány napon belül megérkezik a csomagod! Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
BiotechUsa, Scitec Nutrition, Prime Protein üzlet - Budapest SZÉP Kártya
Cégünk a biotechusafutar.hu / scitecfutar.hu / primeprotein.hu webáruházak és az ezekhez tartozó Prime Protein üzlet és átvevőpont (Budapest Astoria) üzemeltetője!

Webáruházainkban online és üzletünkben, átvevőpontunkon fizikailag is elérhető az összes SZÉP kártya típus általi fizetési lehetőség (OTP, MKB, K&H, Edenred*) a kormányrendelet szerinti BÁRMELYIK ZSEBBŐL, vagy akár TÖBB ZSEBet használva egy végösszeg kiegyenlítéséhez!

Termékpalettánk Európa két legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója a BioTechUSA és Scitec Nutrition legtöbb termékét magában foglalja, kiegészítve néhány egyéb, minőségileg szintén magas kategóriás gyártó termékeivel!

Budapesten belül akár aznapi kiszállítással!

Szakmai vagy rendeléssel, fizetéssel, termék elérhetőséggel kapcsolatos kérdés esetén bátran keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén!

*Az Edenred kártya webáruházainkban jelenleg az OTP Simple online bankkártyás fizetéssel, vagy az Edenred SZÉP kártya, kártyabirtokosi online felületén történő internetes előre/előleg fizetéssel, továbbá üzletünkben és átvevőpontunkon a fizikai bankkártya terminálon keresztül használható!

**A SZÉP kártya zsebek elfogadását kibővítő kormányrendelet hatályossága utána az elfogadott zsebek kiírását frissíteni fogjuk!
webáruház
futárszolgálat
fizikai üzlet
átvevőpont
Cím:
1052 Budapest, Károly krt 8.
Tel.: (20) 398 1647
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 41.3" N, 19° 3' 33.3" E


Megközelítés:
Megközelíthetőség BKV-val az M2-es Metróval, autóval érdemes a közeli Dohány utcában leparkolni és onnan gyalogosan megközelíteni az üzletünket!

Kiemelt elfogadó helyek: