Főnix Alakformáló és Rekreációs Szalon - Budapest

A Főnix Szalon orvosa, szakmai stábja garancia arra, hogy a gyógyulni, megújulni, szépülni vágyók nálunk jó kezekben vannak. Komoly elhatározással nem marad el az eredmény, de ha nem bízik magában, segítünk megtalálni a „helyes” utat. Tegyen egy próbát, szépsége és egészsége érdekében. Várjuk szeretettel!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Főnix Alakformáló és Rekreációs Szalon - Budapest SZÉP Kártya
Akik az egészségükkel, alakjukkal szeretnének foglalkozni, azoknak tudunk igazán segíteni, mert senkire nem kényszeríthetjük az egészséges életmódot.

Szalonunkban megszabadulhat a plusz kilóktól, méregtelenítheti szervezetét, mozoghat, és ezáltal formálhatja testét. Hogy teljes képet kapjunk vendégeinkről, egy állapotfelmérésen vesznek részt.
Az eredményeket természetesen dokumentáljuk, a változásokat visszaméréssel konrolláljuk.
Szalonunkban a jövő technológiáit találja.

A LPG kötőszövet és a lipo- masszázs előnyét kihasználva ott csökkentjük a zsírszövetek mennyiségét (zsírlerakodást), ahol a sport és a diéta már nem igazán segít.
A cellulitisz is eltűnik Tripollar rádiófrekvenciás kezelésünk hatására. Bőre feszesebb, arca fiatalabb lesz, és a viscerális zsírt is ki tudjuk mozdítani. Nyomásterápiával javítjuk a bőr rugalmasságát és tápanyagellátását, mellyel segítjük a keringést. Ennek hatására hatékonyabban érvényesül a többi kezelés is.
A bőr alatti zsírszövet mennyiségét kavitációs ultrahanggal csökkentjük, amivel biztonságos zsírbontást végzünk. A teljes testvibráció segítségével izmai mozgásba lendülnek, így kalóriát és zsírt fog égetni,a zsírégetés pedig fogyást eredményez.

Eddigi eredményeink elképesztőek a sport és erőnlét növelés terén, és ezek sarkallnak minket a további munkára. Kozmetikai kezeléseinkhez 100%-ban bio termékeket alkalmazunk. A végleges szőrtelenítést E-Light profi gépünkkel végezzük, ami a sötét szőrön kívül a szőke és az ősz szőrrel is elbánik.

A testi-lelki egyensúly megteremtésében a különböző masszázsterápiák segítenek, és képzett gyógytornász, manuál-terápeuta is rendelkezésükre áll! Tegyen próbára bennünket, várjuk szeretettel!
Állapotfelmérés
testanalízis
életmód tanácsadás
Power Plate vibrációs tréning
LPG kötőszövet masszázs
Regen rádiófrekv. zsírbontás
Kavitációs ultrahang
MARK III. hullámmasszázs
tartós-végleges szőrtelenítés
hagyományos masszázs
gyógymasszázs
Cím:
1174 Budapest, Hunyadi u. 42.
Tel.: (30) 876 5611
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 35' 19.4" N, 19° 3' 26.2" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: