Masszíroz-LAK - Tata

A Masszíroz-LAK a hely, ahol csak Te számítasz. Megáll az idő, elfelejtheted a hétköznapi problémákat, stresszt, ami ér. Semmivel nem kell foglalkoznod, semmit sem kell tenned, mégis Te vagy a középpontban. Itt minden érted és az egészségedért történik! A masszázságy Téged vár!

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tata
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Masszíroz-LAK - Tata SZÉP Kártya
Fülesdi Istvánnak hívnak, 2014-ben kezdtem el masszírozni. Mindig szerettem volna segíteni az embereknek. Manapság sok a mozgásszervi probléma, a masszázzsal ezeken tudok segíteni. Először a tradicionális thaimasszázst tanultam. Aztán jött a frissítő masszázs és a korokan masszázs.

Tavaly óta pedig a masszázspisztolyos kezelés is megtalálható nálam. A mézmasszázs egy sokakat érdeklő szolgáltatás. Ez a masszázs is szerepel a Masszíroz-LAK-ban. A vendégek kérésére a bankkártyás fizetés és a SZÉP kártyás fizetési lehetőség is elérhető lett.
Cím:
2890 Tata, Alkotmány utca 2.
Tel.: (20) 250 7060
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 39' 1.9" N, 18° 19' 29.4" E


Megközelítés:
Tatán az Alkotmány utca 2-ben, a Tóvárosi Korzón található a masszázs stúdió. Autóbuszról a Kristály Hotel megállónál kell leszállni. A Tóvárosi Patika irányába kell indulni. Az Ady Endre útról az Alkotmány utcába kell kanyarodni. Bemenni a Tóvárosi Korzóra és ott vagyok megtalálható.

Kiemelt elfogadó helyek: