SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tata térségében

Kiemelt tatai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tata térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tata településen:

Budapesttől alig egy órányira fekszik Tata, ám ide látogatva úgy érezhetjük, mintha egy egészen más világba csöppentünk volna. Bármerre is tekintünk, mindenhonnan az természet közelsége, a vadregényes táj ellenállhatatlan hangulata árad, nem véletlenül érdemelte ki az Élővizek városa titulust. Elsőként a Fellner Jakab-kilátót érdemes célba venni, hiszen innen az egész táj gyönyörűen belátható, ráadásul nem csak funkcionalitásában lényeges épülete ez a városnak, de történelmi jelentősége is óriási. Valaha ugyanis sörétöntödeként működött, ilyenből pedig nem sokat találni az országban. Ha kényelmes lábbeliben érkeztünk, akkor szinte kötelező végigjárni a Fényes Tanösvény mesés útvonalát, aminek mentén ezernyi látnivaló várja a természet szerelmeseit. A hatalmas sétában megfáradt vándorok az Öreg-tó partján pihenhetnek meg, hogy aztán újult erővel vágjanak bele a történelem megismerésébe, hiszen aki itt jár, annak kihagyhatatlan célpont a Tatai vár. A 15. század elején elkészült nyaralókastélynak sajnos már csak egy szárnya látogatható, ám így is elegendő ahhoz, hogy érezzük, fénykorában milyen fényűző és pompás épület volt. Kalandunkat a felújított Esterházy-kastélyban tett látogatással érdemes zárni, ahol állandó kiállításokkal várják az érdeklődőket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tata környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.