Fényes Fürdő és Kemping - Tata

Szálláshelyünk közvetlen szomszédságában terül el a Tatai Fényes Tanösvény mesés lápvidéke. Igazi természetközeli feltöltődést kínálunk a családias hangulatú strandfürdőnkön, melynek különlegességét az enyhén szénsavas, langyos, 20-22 C°-os karsztforrások táplálta élő Grófi tó adja.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tata
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fényes Fürdő és Kemping - Tata SZÉP Kártya
A Tata város központjától mintegy 3 km-re fekvő Fényes Fürdő és Kemping egy közel 30 hektárnyi természetvédelmi területen fekszik. Közvetlen szomszédjában található a Tatai Fényes Tanösvény, mely 1350 méter hosszan vezet végig a mesébe illő lápvidéken, jól kiépített pallósoron.

A Fényes Forrásvidéken aktív kikapcsolódást kínálunk mind a természetet kedvelők, mind pedig a vízpartot kedvelők számára. Legfőbb különlegessége a területnek az enyhén szénsavas, langyos, 20-22 C°-os karsztforrások táplálta élő Grófi tó. A 3-5 méter mély természetes fürdőtó medrének alján szabad szemmel is jól látható források törnek fel. A területen lehetőség van a strandoláson kívül búvárkodásra, horgászatra, szaunázásra.

Szállásaink között megtalálhatóak faházak, motel jellegű szobák, apartman téglaházak, valamint a kemping területén lehetőséget biztosítunk a lakókocsival vagy sátorral érkezőknek a nyugodt pihenésre.

A Fényes Fürdő és Kemping május 01-től szeptember 30-ig tárt kapukkal vár minden kedves vendéget.

A strand június elejétől augusztus végéig várja az ide látogatókat. A Fényes Fürdő és Kemping természetvédelmi területen fekszik, ezért kisállatot (kutya, macska stb.) nem lehet behozni!
kemping
vendégház
apartmanház
motel
strandfürdő
forrástó
horgászat
búvárkodás
szauna
kerékpárbérlés
sportszerkölcsönzés
Cím:
2890 Tata, Fényes fasor
Tel.: (30) 430 0180
Nyitvatartás:
05.01 - 09.30.
GPS:


Megközelítés:
Budapest és Győr között mintegy 60 km-es távolságra az M1-es autópálya mellett. Vonattal a Budapest-Hegyeshalom vonalon Tata-Tóváros állomás.

Kiemelt elfogadó helyek: