Hengermalom Kúria - Szécsény

Pihenésre vágysz egy különleges helyen? Tökéletes választás számodra a Hengermalom Kúria, amely berendezésével és hangulatával visszavarázsol a múltba. A kúriához egy hektáros terület tartozik, amelyben díszkert, panorámás terasz,és kültéri dézsafürdő, játszótér, bográcsozó is helyet kapott.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Szécsény
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Kastély / kúria
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Hengermalom Kúria - Szécsény SZÉP Kártya
Az Ipoly közvetlen szomszédságában, Szécsény nyugodt városrészében várjuk vendégeinket a Hengermalom Kúriába. A szálláshely 2 hálószobájával és a hozzá tartozó fürdőszobákkal, felszerelt konyha-étkezőjével továbbá a hatalmas nappali-szalon helyiségével ideális kikapcsolódási helyszín lehet családok, kisebb baráti társaságok számára. A szálláshely kapacitása 8 fő, de a hálószobákba igény esetén kiságyat biztosítunk.

Az udvaron kerti játszótér, télen-nyáron üzemelő dézsafürdő, bográcsozó és grillsütő található. Ezen kívül a gyermekek számára sportolási eszközöket is biztosítunk (tollasütő, labda, háló, focikapu). Parkolási lehetőség az udvaron belül biztosított. WIFI és kábel tévé szolgáltatás is elérhető.
szállás
dézsafürdő
kerti játszótér
sporteszközök
wifi
kábel TV
Cím:
3170 Szécsény, Kassai út 62.
Tel.: (30) 311 1731
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 6' 33.7" N, 19° 29' 44.7" E


Megközelítés:
A kúria Budapestről kb 120 kilométerre található. A legkényelmesebb megközelítés autóval lehetséges, amely kb 1,5 óra utazást vesz igénybe függően attól, hogy melyik részről érkezik a vendégünk.

Kiemelt elfogadó helyek: