Hengermalom Kúria - Szécsény

Pihenésre vágysz egy különleges helyen? Tökéletes választás számodra a Hengermalom Kúria, amely berendezésével és hangulatával visszavarázsol a múltba. A kúriához egy hektáros terület tartozik, amelyben díszkert, panorámás terasz,és kültéri dézsafürdő, játszótér, bográcsozó is helyet kapott.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Szécsény
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Kastély / kúria
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
Hengermalom Kúria - Szécsény SZÉP Kártya
Az Ipoly közvetlen szomszédságában, Szécsény nyugodt városrészében várjuk vendégeinket a Hengermalom Kúriába. A szálláshely 2 hálószobájával és a hozzá tartozó fürdőszobákkal, felszerelt konyha-étkezőjével továbbá a hatalmas nappali-szalon helyiségével ideális kikapcsolódási helyszín lehet családok, kisebb baráti társaságok számára. A szálláshely kapacitása 8 fő, de a hálószobákba igény esetén kiságyat biztosítunk.

Az udvaron kerti játszótér, télen-nyáron üzemelő dézsafürdő, bográcsozó és grillsütő található. Ezen kívül a gyermekek számára sportolási eszközöket is biztosítunk (tollasütő, labda, háló, focikapu). Parkolási lehetőség az udvaron belül biztosított. WIFI és kábel tévé szolgáltatás is elérhető.
Hengermalom Kúria szolgáltatásai:
szállás
dézsafürdő
kerti játszótér
sporteszközök
wifi
kábel TV

Hengermalom Kúria - Szécsény SZÉP Kártya

Cím:
3170 Szécsény, Kassai út 62.
Tel.: (30) 311 1731
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 6' 33.7" N, 19° 29' 44.7" E
Megközelítés:
A kúria Budapestről kb 120 kilométerre található. A legkényelmesebb megközelítés autóval lehetséges, amely kb 1,5 óra utazást vesz igénybe függően attól, hogy melyik részről érkezik a vendégünk.