Donátus Vendégház - Pécs

A Mecsek csodálatos körpanorámával rendelkező csendes zsákutcájában található a három szintes ház, melynek két szintje, 6 szobával áll vendégeink rendelkezésére. Pécs és a Mecsek, Siklós, Harkány, Orfű, Szigetvár, Pécsvárad, Villány látnivalóival, fürdőivel, boraival ismerkedhet meg üdülése során.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Donátus Vendégház - Pécs SZÉP Kártya
A Mecsekre néző, csodás panorámával rendelkező csendes zsákutcában található a három szintes ház, melynek két szintje, 6 szobával áll vendégeink rendelkezésére.

A földszinten 3 db szoba (1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas és egy francia ágyas pótággyal), 2 saját fürdőszobával, egyben zuhanyzó-mosdó és külön a wc-mosdó. Felszerelt konyhasarok (indukciós főzőlap, mikró, vízforraló, kávéfőző, edények, evőeszközök) a zárt teraszon. A tetőtérben ikerszobás apartman 5 ággyal (egyik 120 cm széles), egy 4 ágyas (egyik francia ágy) szoba 5 főnek, saját fürdő-wc-vel.

Minden szobában TV, (2 T-Home, 4 DIGI) a házban giga erős wifi, 2 szobában saját, a lépcsőtérben az egész házat fűtő-hűtő klíma van. A szigetelt házat szabályozható cirkó gázkazán fűt, napelemek segítenek az áram előállításában. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, vendégeinktől is környezettudatosságot kérünk! 17-18 fő elfér.

Parkolni az udvaron lehet, ahol trambulin, gyermekhinta, gokard, lengőteke, bográcsozó szolgálja a kikapcsolódást. Alkalmanként vacsora elkészítését és zenés estek szervezését vállaljuk! A közeli Radó pincében borkóstolási lehetőség! Az Égervölgyi parkerdőnél Teca mama vendéglőjében szolid árakon étkezhet! Kisállat külön díjért hozható.

Pécs és a Mecsek, Siklós, Harkány, Orfű, Szigetvár, Pécsvárad, Villány látványosságaival, fürdőivel, boraival ismerkedhet meg üdülése, pihenése során.
Cím:
7635 Pécs, Karvaly dűlő 24.
Tel.: (30) 824 8604
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 5' 26.5" N, 18° 11' 25.4" E


Megközelítés:
Első alkalommal autóval a város-centrum felől a Donátusi úton végighaladva közelítsék meg a címet. A vasútállomásról a 37-es és 47-es helyi buszjárattal utazhat a végállomásig.

Kiemelt elfogadó helyek: