Donátus Vendégház - Pécs

A Mecsek csodálatos körpanorámával rendelkező csendes zsákutcájában található a három szintes ház, melynek két szintje, 5 szobával áll vendégeink rendelkezésére.Pécs és a Mecsek, Siklós, Harkány, Orfű, Szigetvár, Pécsvárad, Villány látnivalóival, fürdőivel, boraival ismerkedhet meg üdülése során.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Donátus Vendégház - Pécs SZÉP Kártya
A Mecsek csodálatos körpanorámával rendelkező csendes zsákutcájában található a három szintes ház, melynek két szintje, 5 szobával áll vendégeink rendelkezésére.

A földszinten 2 db szoba (1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas), fürdőszoba, külön wc, felszerelt konyha, (gáztűzhely, hűtő, mikró, kávéfőző) panorámás nagy terasz. A tetőtérben 3 db klímás szoba (1db 4 ágyas, 1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas) mosdó wc és egy zuhanyzó található.

Minden szobában TV, (2 T-Home, 3 DIGI) a házban wifi van. 12-14 fő kényelmesen elfér. Parkolni az udvaron lehet, ahol trambulin, gyermekhinta, gokard, lengőteke, bográcsozó is szolgálja a kikapcsolódást. Pécs és a Mecsek, Siklós, Harkány, Orfű, Szigetvár, Pécsvárad, Villány látványosságaival, fürdőivel, boraival ismerkedhet meg üdülése, pihenése során. Várjuk vidékünk rendezvényeire, programjaira!

Donátus Vendégház - Pécs SZÉP Kártya

Cím:
7635 Pécs, Karvaly dűlő 24.
Tel.: (30) 824 8604
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 5' 26.5" N, 18° 11' 25.4" E
Megközelítés:
Első alkalommal autóval a város-centrum felől a Donátusi úton végighaladva közelítsék meg a címet. A vasútállomásról a 37-es és 47-es helyi buszjárattal utazhat a végállomásig.