Magyar Zsuzsa Pmu Art - Budapest

Mindig Trendi és egyedi szépség a sminktetoválás kényelmével ötvözve. A legújabb technikák 27 év tapasztalattal. Hangsúlyozd természetes szépségedet, vagy különleges díva karakteredet. A biztonságodat a magasszintű bőrreakció ismeret és 7 márka, 4 tetoválógép választásának lehetősége adja.

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Magyar Zsuzsa Pmu Art - Budapest SZÉP Kártya
Szenvedélyünk a sminktetoválás. Amikor szépségedet sminktetoválással egészítenéd teljessé, a technikák kiválasztása legyen a mi gondunk. Elegendő, ha tudod, mi tetszene. Értünk a karakter tervezéshez, egyedi stílusod harmonikus kialakításához. Veled konzultálva látványterv alapján dönthetsz.

A sminktetoválás szinte teljesen fájdalom mentes lehet. 27 év tapasztalatát folyamatosan ötvözzük a legújabb trendekkel és technikákkal.így szépséged folyamatosan trendi lehet. Lehet új sminktetoválás, a legtermészetesebb szálas szemöldök, vagy frissítés, esetleg javítás vagy eltávolítás, elejétől a végéig jó kezekben vagy. Eltávolításban tapasztalat 2007 óta.
Cím:
1052 Budapest, Régi posta u. 4. fszt.
Tel.: (70) 313 0313
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 38.9" N, 19° 3' 3.8" E


Megközelítés:
Budapest szívében a Váci utcából nyílik a Régi posta utca. A Duna korzó felé 90 méter sétával elérhető szalonunk.
Parkolás: Apáczai Csere János utcában, a Mariott Hotel parkolójában, Erzsébet híd alatti parkolóban, illetve Aranykéz utcai parkolóházban is lehetséges.

Kiemelt elfogadó helyek: