M37 Apartman - Debrecen

Apartmanunk a főtértől 10-15 percnyi, a belvárosi szórakozóhelyektől 5-10 percnyi sétatávolságra található a belvárosban. Hangulatosan kialakított 2 szobás apartmanunkat családoknak, baráti társaságoknak, kisebb stúdióapartmanunkat pároknak ajánljuk, dizájnos belsőterekel, kényelmes ágyakkal.

Szállás  >   Apartman
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás
E-mail: info@m37.hu
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
M37 Apartman - Debrecen SZÉP Kártya
Szeretünk utazni, és ezeken az utakon szerzett tapasztalataink alapján alakítottuk ki apartmanjainkat, hogy minden olyan tulajdonság meglegyen bennük, amiket mi is elvárnánk magunknak. Legyen jó ide megtérni az egész napos kirándulás, konferencia, városnézés után.

Kifejezetten kényelmes ágyakat szeretnénk, internet elérhetőség, TV, széles csatornaválasztékkal, hogy a férfiak is megnézhessék a meccset :-), konyha, ha nem akarunk minden reggel és este étteremben enni. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség, a belső, zárt udvarban, kerékpárok tárolására is lehetőséget biztosítunk. Kicsiknek rácsos ágy, etetőszék, kiskád is elérhető.
M37 Apartman szolgáltatásai:
ingyen parkolás
kerékpár tárolási hely
saját konyha
mosási-vasalási lehetőség
gyerekbarát környezet

M37 Apartman - Debrecen SZÉP Kártya

Cím:
4025 Debrecen, Miklós utca 37.
Tel.: (30) 205 9187
E-mail: info@m37.hu
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 29.2" N, 21° 37' 18.4" E
Megközelítés:
Debrecen, mint Kelet-Magyarország régióközpontja, minden környező nagyvárosból könnyen elérhető autóval az M3-as autópályán és a 4, 33, 35, 47, 48, 471-es számú főközlekedési utakon.
Debrecen Budapest-Nyugati pályaudvarról óránként, a nemzetközi összeköttetésű Budapest-Keleti pályaudvarról kétóránként induló InterCity-járatokkal érhető el, vasúton.
Debrecen központjától 7 kilométernyire délre, a 47-es főút mentén található a város nemzetközi repülőtere.